5 erori ale bărbaţilor in calea seductiei unei femei

29 septembrie 2019,
Vizualizari: 12.281, 1 azi
erori ale bărbaţilor

Pentru bărbaţi, femeile au reprezentat mereu un subiect interesant. De fapt, pentru bărbaţi, diferitele tehnici de atragere a femeilor sunt cele care le atrag atenţia. Unii spun că femeile sunt atât de uşor de cucerit, încât o poţi face fără ca măcar să realizezi asta. Bineînţeles, multe dintre metodele folosite sunt în afara controlului conştient şi sunt accesate numai accidental. Domnilor, iata şi o veste proastă! S-a dovedit ştiinţific că multe dintre strategiile pe care ei le considerau imbatabile au exact efectul contrar.

 

 

Iată 5 tactici folosite de barbati in speranta ca reusesc sa atraga femeile dar care de fapt, in multe cazuri, le alungă.

 

 

 

Pentru bărbaţi # 1: Discuţiile cu ea

Se crede că una dintre cele mai bune metode de a cuceri o femeie este printr-o conversaţie inteligentă. Aşa că, după ce ai privit minute în şir o femeie superbă într-un club, îţi iei inima în dinţi şi o abordezi. Numai că după câteva schimburi de cuvinte observi că ea începe să bată în retragere. Cumva, cu cât vorbeşti mai mult cu atât femeia devine mai rigidă. Când, după 5 minute de conversaţie ciudată ea se ridică şi pleacă, tu rămâi în loc şi încerci să înţelegi ce s-a întâmplat.

Dacă ţi se pare că ai spus numai prostii în acea discuţie, ei bine nu te înşeli deloc. Într-un studiu recent, câţiva bărbaţi au fost testaţi după ce au avut discuţii cu femei superbe. Calificativele obţinute de ei au fost foarte slabe, cu toate că întrebările erau destul de simple. Şi cu cât femeia era mai atractivă cu atât mai multe prostii spune bărbatul care încearcă să o cucerească. Efectul acestui comportament este dat de faptul că sângele nu irigă într-un mod corespunzător creierul, fluxul sangvin concentrându-se în special în zona bazinului la bărbaţi. Femeile, în schimb, nu se confruntă cu o astfel de problemă.

 

 

 

Pentru bărbaţi # 2: Să dansezi

Este o idee excelentă în cazul în care eşti un dansator desăvârşit. Însă dacă tu doar te crezi Fred Astaire, iar mişcările tale pe ringul de dans aduc mai degrabă cu ale unui robot sigur nu vei obţine numărul de telefon fetei pe care ai pus ochii. Cu alte cuvinte, dacă eşti un dansator slab mai bine evită ringul de dans. Oamenii de ştiinţă au descoperit că bărbatul care nu ştie să danseze trimite femeilor mesajul că este un partenerul ideal.  Este un semn subsconştient care dezvăluie faptul că nivelul său de testosteron este mai scăzut decât media şi prin urmare, nici o femeie nu vrea ca acesta să fie tătăl copiilor săi.

 

 

 

Pentru bărbaţi # 3: S-o complimentezi pentru modul în care arată

Femeile vor ca bărbaţii să fie interesaţi şi de alte aspecte decât de un corp superb. Potrivit unui studiu realizat de curând s-a descoperit că dacă îi spui unei femei că este frumoasă cresc şansele să fii respins. Cuvinte precum „sexy”, „frumoasă”, „atrăgătoare” nu-ţi aduc deloc puncte în plus. Dimpotrivă! Vei obţine rezultate mult mai bune dacă vorbeşte despre lucrurile de care ea este interesată.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole