5 beneficii surprinzatoare ale sexului asupra sanatatii

05 august 2019,
Vizualizari: 10.600, 1 azi
beneficii surprinzatoare ale sexului

Sexul este o buna metoda de relaxare, de obtinere a placere, de a avea o casnicie implinita etc. Fara sa vrei, insa, facand sex ai si alte beneficii la care nici nu te-ai fi gandit.

1. Sexul intareste oasele

Doamnelor, uitati de osteoporoza. Lasati deoparte medicamentele impotriva acestei boli odata cu intrarea la menopauza. Se pare ca raporturile sexuale cresc nivelul de estrogen, un hormon foarte important pentru sanatatea oaselor.

2. Sexul creste calitatea spermei

O veste buna si pentru domni. Calitatea spermei creste proportional cu numarul raporturilor sexuale avute de un barbat. Deci, pentru cineva care vrea sa conceapa un copil este recomandat sa faca sex cat mai des. De asemenea, studii recente au arata ca barbatii cu o viata sexuala regulata isi injumatatesc riscul de a dezvolta cancer la prostata dupa 50 de ani.

3. Sexul protejeaza inima

Cercetatorii irlandezi au descoperit ca daca faceti sex de cel putin trei ori pe saptamana riscul de atac de cord scade la jumatate. Alte studii releva faptul ca femeile care au orgasm de cel putin doua ori pe saptamana au un risc cu 30 la suta mai mic de a dezvolta boli de inima fata de cele care n-au orgasm. „Vinovate” sunt endorfinele care se elibereaza in timpul actului sexual si care neutralizeaza hormonii de stres. Atentie, insa, pericolul de atacuri de cord creste daca raporturile sexuale nu sunt in interiorul familiei, ci relatii extraconjugale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole