4 tipuri de bărbaţi cu care orice femeie ar trebui să se întâlnească

02 februarie 2023,
Vizualizari: 9.073, 1 azi
tipuri de bărbaţi cu care femeile ar trebui să se întâlnească

Anumiţi bărbaţi par a atrage atenţia oricărei femei. Mai există şi bărbaţii care, mai adesea, sunt mai degrabă trecuţi cu vederea decât remarcaţi. Atracţia iniţială se bazează  pe emoţii şi dorinţă sexuală şi nu este susţinută de ceva substanţial. Iar să iei decizi să ieşi sau să te implici într-o relaţie cu cineva doar pe baza acestor factori se poate dovedi o greşală costisitoare.

Scopul unor întâlnire este să ajungi să cunoşti pe cineva şi nu să faci sex în aceeaşi seară. Când sari peste anumite etape, pierzi oportunitatea de a dezvolta o prietenie solidă şi să afli cât mai multe despre persoana respectivă. Prietenia de început îţi permite să identifici caracteristicile principale ale bărbatului cu care te întâlneşti înainte ca lucrurile să ia o turnură serioasă.

Iată cele 4 tipuri de bărbaţi cu care o femeie ar trebui să se întâlnească:

1. Bărbatul necăsătorit

Chiar dacă pare evident, acest tip de bărbat trebuie menţionat. Sunt atât de multe femei care încearcă să se implice în relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar bărbaţii căsătoriţi nu sunt candidaţi pentru femeile singure. Aici intră şi bărbaţii căsătoriţi care s-au separat de soţii. Însă, trebuie înţeles faptul sunt încă căsătoriţi.

2. Bărbatul adevărat

Nu, nu este vorba de cei care au un comportament de macho (cei care ţin spatele drept şi pieptul bine lucrat la sală scos în faţă). Bărbaţii adevăraţi n-au nevoie să facă asta. Doar cei care abia au ieşit din adolescenţă atrag în acest mod atenţia femeilor. Bărbaţii adevăraţi sunt cei care susţin rigurozitatea, dau dovadă de încredere în sine, evită războiul şi promovează înţelegerea între oameni. Adevăraţii bărbaţi privesc femeia ca pe un cadou şi nu ceva de pe urmă căreia pot profita.

Citeste si: Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

3. Bărbatul care învaţă încontinu

Bărbatul dispus să acumuleze cunoştinţe/abilităţi este mai bine pregătit pentru a depăşi provocările vieţii şi pentru stabilirea şi îndeplinirea unor obiective. El ar trebui citească, să caute consiliere şi să studieze în mod constant. Bărbatul care este dispus să înveţe şi să acumuleze cunoştinţe de specialitate în viaţă are toate şansele să se bucure atât de succes financiar cât şi în dragoste.

4. Bărbatul constant

Emoţiile apar şi dispar însă caracterul este definit de consistenţă. Un bărbat constant nu se grăbeşte niciodată pentru că nu este mânat de dorinţi mărunte şi nici nu este interesat de manipularea emoţiilor unei femei pentru a ajunge rapid în patul ei. Va dori să petreacă timp de calitate împreună cu tine pentru ca el să te cunoască pe tine şi tu să ajungi să-l cunoşti pe el. Caracterul unui bărbat constant nu va dispărea peste noapte precum al celui cu intenţii neordotoxe.

Nu rata nici: Sex la prima intalnire? Ce cred barbatii despre femeile care fac asta!

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole