4 situatii bizare care iti ucid erectia

28 septembrie 2019,
Vizualizari: 7.168, 1 azi
situatii bizare care iti ucid erectia

Site-ul Menshealth.com explica faptul ca exista mai multe situatii care influenteaza in mod direct erectia la barbati. De exemplu, barbatii care iau medicamente pentru o erectie mai buna, in mod constant, se pare ca nu fac decat sa-si distruga viata sexuala pe termen lung. Inclusiv nivelul satisfactiei sexuale scade, o data cu acest consum de medicamente.  Dar oricum, medicamentele nu sunt singurul lucru care influenteaza in mod negativ erectia.

Iata alte 4 situatii care isi spun cuvantul pe acest subiect:

1. Presiunea prea mare

Daca pui o prea mare presiune pe tine sa performezi sexual, cu atat mai slaba va fi prestatia ta. Specialistii au demonstrat stiintific pe un esantion de 48 de barbati pe care i-au supus unor imagini cu continut explicit sexual, in timpul carora le aminteau ca trebuie sa aiba macar 60% erectie. De cate ori li se amintea acest lucru, erectia suferea vizibil.

2. Pielea prea uscata

Exista barbati cu o epiderma foarte uscata, chiar cu eczeme. Specialistii au demonstrat ca barbatii cu probleme de epiderma sunt cu 60% mai expusi disfunctiilor erectile, decat cei cu o epiderma normala. Mergi la medic, masoara-ti trigliceridele si colesterolul si c onsulta inclusiv un dermatolog.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole