4 sfaturi sa ii sporesti cheful de sex

28 septembrie 2019,
Vizualizari: 11.325, 1 azi

Nu este un lucru surprinzător ca, după 10-15 ani de căsnicie cheful de sex să tindă spre zero şi nu pentru că bărbaţii n-ar încerca. Potrivit unui studiu publicat într-o revistă de profil, femeile implicate într-o relaţie de lungă durată au raportat o scădere a chefului de sex de-a lungul timpului (–0.2% în fiecare lună) în vreme ce libidoul bărbaţilor rămâne la fel. Specialisţii în domeniul sexual susţin că pe măsură ce relaţia se maturizează pasiunea nebună de la început este înlocuită de afecţiunea mai puţin carnală dintre cei doi parteneri. Mai ales femeile îşi schimbă focusul, cheful de sex începe să se reducă în favoarea unei relaţii emoţionale mai puternice cu partenerul.

În cazul în care acum ţi-ai dat seama care sunt factorii care au dus la scăderea chefului de sex a soţiei tale – fără ca vreunul dintre voi să fie vinovat – însă îţi doreşti totuşi ca dorinţa sexuală să se ridice la acelaşi nivel ca în primele săptămâni ale relaţiei voastre, următoarele rânduri sunt clar pentru tine.

Iată ce trebuie să faci pentru ca şansele tale să crească vertiginos în ceea ce priveşte sporirea chefului de sex al soţiei tale:

Complimentează-ţi soţia în fiecare zi şi cheful ei de sex va fi influenţat pozitiv

Îţi aduci cu siguranţa aminte de primele săptămâni ale relaţiei voastre când la fiecare întâlnire îi spuneai cât de bine arată sau cât de sexi este cu noua coafură. Între timp, relaţia voastră a avansat, ţi-a devenit soţie şi crezi că nu mai este nevoie să-i faci complimente. Nu face şi tu greşeală pe care o fac 90% dintre bărbaţii însuraţi, care uită să-şi mai exprime admiraţia atunci când îşi văd soţia, însă vor ca această să rămână aceeaăi leoaică în pat. Ei bine domnilor, nu se poate una fără cealaltă. Vreţi atenţie în pat? Atunci acordaţi-i atenţie soţie şi în afara dormitorului.

Sărutul este un instrument important când vorbim despre cheful de sex

În cazul în care vrei sex ca în primele zile ale relaţiei, atunci comportă-te exact ca atunci. Dacă despre complimente am vorbit mai sus, iar acum trebuie să amintim despre săruturi. Nu-i aşa că abia aşteptai s-o săruţi în acele vremuri nu prea îndepărtate? Când eraţi departe unul de celălalt nu visai decât la momentul în care va fi în braţele tale din nou şi vă veţi săruta ca nebunii. Frumoase zile, nu-i aşa? Acum de ce nu mai repeţi acel comportament? Când ai sărutat-o ultima oară în afara dormitorului? Ştii foarte bine, inclusiv de la birou, dacă vrei un anumit rezultat, nu trebuie decât să repeţi acţiunile care te-au dus la el. Dacă faci lucrurile diferit, e clar că şi rezultatul va fi diferit. Prin urmare, depinde numai de tine să creşti/scazi dorinţa de amor a soţiei tale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole