4 semne ca esti o femeie nefericita in casnicie

06 mai 2020,
Vizualizari: 7.750, 1 azi
nefericita in casnicie

Orice om casatorit de ceva vreme iti poate spune ca mariajul nu este intotdeauna lapte si miere. Uneori, viata te poate duce pe un drum diferit de cel al jumatatii tale si incet, incet realizezi ca in ochii tai mariajul si-a pierdut valoarea. Casnicia nefericita isi poate pune amprenta pe o femeie. Adesea, se intreaba cum de lucrurile au degenerat atat de mult.

Iata 4 semne ca esti o femeie nefericita in casnicie.

  1. Lipsa somnului

Potrivit unui studiu realizat de catre Dr. Troxel in care s-a analizat sanatatea femeilor s-a descoperit ca urmasele Evei aflate in mariaje fericite au sanse cu 10% mai mari sa doarma peste noapte comparativ cu semenele lor cu casnicii nefericite. Stresul de a te culca alaturi de cineva pe care il urasti sau problemele de a adormi atunci cand jumatatea ta este iesita in oras poate duce la oboseala, iar lipsa somnului profund impiedica corpul sa se regenereze corespunzator. Acest lucru se vede nu doar in aspectul fizic al femeii, ci si a modului in care se comporta cu ceilalti, isi pierde usor temperamentul si devine rapid frustrata.

  1. Stresul

Stresul pe care il presupune o viata moderna poate afecta femeile indiferent ca au mariaje fericite sau nefericite. Totusi, un studiu realizat de catre Universitatea din California a aratat ca reprezentantele sexului frumos cu o casnicie fericita sunt capabile sa gestioneze mai usor stresul, in vreme ce femeile nefericite in dragoste nu au suficient sprijin pentru a proceda la fel. Iar stresul constant si un mariaj cu probleme au ca efect depresie, oboseala cronica, boli etc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole