Ultimele

4 secrete despre femei pe care ar trebui sa le stii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 secrete despre femei pe care ar trebui sa le stii
secrete despre femei

De fiecare data cand barbatii au crezut ca nu mai aveau ce sa afle despre femei, aparea ceva la care nu s-ar fi gandit niciodata. Oamenii de stiinta nu inceteaza sa ne uimeasca cu descoperirile despre femei, in special cand este vorba de corpul lor si de reactiile acestuia.

In continuare vom prezenta 4 lucruri pe care nu le stiai despre femei.

Despre femeile care folosesc anticonceptionalele se spune ca sunt mai putin atractive

Se stie foarte bine ca anticonceptionalele previn sarcina prin inhibarea ovulatiei. Insa doctorii Alexandra Alvergne si Virpi Lummaa de la Universitatea Sheffield au descoperit un efect secundar al anticonceptionalelor: acestea reduc atractivitatea femeilor. Intre doua menstruatii nivelul hormonilor este fluctuant, chiar si mirosul natural al corpului se modifica. In timpul ovulatiei, aceste schimbari subtile cresc atractivitatea femei indicand fertilitatea. Desi este greu de crezut, barbatii intuiesc fertilitatea. Un studiu realizat de Universitatea din New Mexico a aratat ca dansatoarele din cluburile de noapte castiga mai multi bani atunci cand sunt in perioada ovulatiei. Mai exact, cand sunt la ovulatie castiga 70$ pe ora,  35$ cand sunt la menstruatie si 50$ pe ora cand acestea nu se afla nici la ovulatie, nici la menstruatie.

Citeste si: 13 secrete despre femei pe care barbatii nu le stiu

Se mai spune despre femeile care iau anticonceptionale ca le este afectata abilitatea de a evalua un posibil partener

Este destul de greu sa alegi partenerul perfect pentru termen lung, iar folosirea anticonceptionalelor influenteaza abilitatea femeilor de a-l alege pe Fat Frumos. In conditii normale, subconstient, femeia alege barbatul cu cele mai potrivite gene. Insa anticonceptionalele ii afecteaza simturile. Din motive biologice, femeile prefera barbatii diferiti genetic in comparatie cu ele pentru a evita aducerea pe lume a unui copil cu deficiente. Insa, potrivit unui studiu realizat in 2007 de Universitatea din Liverpool, anticonceptionalele le fac pe femei sa aleaga barbati asemanatori cu ele din punct de vedere genetic. Unii dintre oamenii de stiinta au mers chiar mai departe spunand ca aceste pastile pot afecta pe termen lung chiar si casniciile. O femeie care ia anticonceptionale poate accepta sa se intalneasca cu un barbat asemanator genetic, pentru a descoperi ca nu mai este atrasa de el odata ce a renuntat la pastile.

Orgasmul reduce durerile cauzate de menstruatie

Nu sunt foarte multe femei care sa-si doreasca sa faca amor intr-o anumita perioada de luna. Insa o sexul este o modalitate excelenta de a reduce durerile cauzate de menstruatie. Mai multe studii pe aceasta tema au dezvaluit faptul ca in timpul partidelor de amor creste nivelul oxitocinelor si endorfinelor din organism, ceea ce duce la o sporirea tolerantei la durere de pana la 70%.

Nu rata nici: 12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

Despre femei se spune ca au de suferit fizic daca nu ajung la orgasm

Atat organele genitale ale barbatilor cat si cele ale femeilor se iriga puternic in timpul excitatiei sexuale. Iar daca nu exista o eliberare a tensiunii printr-un orgasm sanatos atunci va exista un disconfort din cauza acelei tensiuni. Doar pentru ca femeile nu ejaculeaza asta nu inseamna ca nu vor simti disconfort in cazul in care nu ajung la orgasm. Este adevarat ca, in cazul femeilor, placerea nu se limiteaza doar la orgasm, insa si lipsa acestuia in nenumarate randuri le poate provoca neplaceri.

Imagine de Claudio_Scott de la Pixabay

Data articol: 19 aprilie 2024