Ultimele

4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului
pozitii sexuale in functie de dimensiunea penisului

Indifererent de cat de slab sau de bine dotat esti in ceea ce priveste dimensiunea penisului, te poti bucura de partide fierbinte de sex, mai ales daca alegi pozitiile potritive pentru fiecare situatie in parte. Iata cateva pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului recomandate de specialistii site-ului ivillage.com.

Pozitii sexuale pentru penisuri mici

Femeia se asaza pe spate si isi incolaceste picioarele in jurul gatului barbatului, pentru a-i da acestuia controlul si pentru a permite o penetrare adanca.

In timpul penetrarii femeia poate incearca sa stranga muschii vaginal (ca la exercitiile Kegel) pentru o mai buna stimulare a penisului partenerului. De asemenea, barbatul se poate juca cu mainile astfel incat sa-si stimuleze la maximum partenera si astfel sa contrabalanseze dimensiunie mici ale penisului.

Te mai poate interesa: Penis mic? 10 pozitii sexuale pentru barbatii slab dotati

 Pozitii sexuale pentru penisuri medii

Una dintre cele mai incitante pozitii este pe la spate. Aceasta pozitie poate fi incercata in mai multe variante, in pat, intr-o parte, cu picioarele apropiate sau departate etc. Daca flexibilitatea o permite femeia poate incerca sa stea in picioare, apoi sa inceapa sa se aplece pana cand mainile ii ating podeaua, in timp ce barbatul o penetreaza.
Multe cupluri adora aceasta pozitie prin prisma “primitivismului” ei. Asa o fac animalele, el este dominatorul, ea este vulnerabila si supusa. Pentru barbat “privelistea” este extrem de excitanta, iar pentru femei orgasmul este intens pentru ca se atinge partea sensibila din fata a peretelui vaginal. In plus, barbatul are mainile libere si se poate juca in voie in zona clitoridiana.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19 iulie 2023