4 pasi ca sa te pregatesti pentru orgasm

19 decembrie 2019,
Vizualizari: 3.830, 1 azi
sa te pregatesti pentru orgasm

Toate vrem sa ajungem acolo, toate vrem sa traim si sa simtim orgasmul. Daca te pregatesti, insa, pentru marele moment, el va veni mai usor. Site-ul Sheknows.com te invata 4 pasi despre cum sa te pregatesti mai bine pentru orgasm.

 

 

1. Pregateste-te din toate punctele de vedere

Daca esti pregatita complet, o sa scapi de orice inhibitie care te-ar retine si impiedica sa te bucuri pe deplin; epileaza-te, asigura-ti igiena intima si fa tot ce stii ca ar trebui facut ca sa nu ai retineri in ceea ce priveste zona intima sau momentul cand el se va apropia de ea.

 

 

 

2. Iubeste-ti propriul corp

Daca iti iubesti corpul asa cum e si esti total confortabila cu felul in care arati, cu siguranta vei simti pe deplin si placerea. Cand faci dragoste cu partenerul tau, considera ca in acelasi timp faci dragoste si cu tine insati. Asadar, iubeste-te pe deplin.

 

 

 

3. Relaxeaza-te

Atat fizic, cat si mental si lasa la usa dormitorului orice grija si preocupare in afara celei pentru care chiar… te pergatesti. Relaxarea e esentiala pentru a obtine un orgasm, in timp ce incordarea si stresul il alunga complet.

 

 

 

4. Deschide-te… la propriu

Stii cum unii spun sa te deschizi exact ca aripile unui fluture? Ei, e cea mai potrivita expresie sau comparatie pentru propriul vagin. Chiar daca ti se va parea o tactica ciudata, ea va da rezultate, cu siguranta. Unul dintre motivele pentru care femeile nu au orgasm e ca… gandesc prea mult si, ca atare, se incordeaza. Lasa totul la o parte, relaxeaza-ti muschii vaginali si deschide-i complet pentru marea provocare.

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole