4 minciuni care afecteaza cuplul si adevarul din spatele lor

27 aprilie 2019,
Vizualizari: 2.539, 1 azi
relatie unilaterala

Poate ti se va parea ciudat, insa secretul unei casnicii fericite este legat de asteptarile scazute de la relatia respectiva. Intr-o societate in care sunt promovate asteptarile inalte ca fiind esentiale pentru reusita in orice domeniu, inclusiv cel sentimental, fraza de inceput poate parea stranie.

Insa multa lume a realizat ca un mariaj este cu atat mai fericit cu cat membrii sai au renuntat la asteptarile inalte, la minciuni si imagini mentale ale perfectiunii. Iata, mai jos, 4 minciuni care afecteaza cuplul si adevarul din spatele lor.

Trebuie sa prezint cel mai bun EU

Adevarul este ca la inceputul relatiei voastre fiecare dintre voi prezinta cea mai buna fata – ruj, mascara ori barbierit – la fiecare intalnire. Aratati si va comportati bine. Nu este o modalitate gresita de a pune bazele unei relatii, insa, nu de putine ori, te vei simti stors de orice strop de energie intrucat, pana una alta, aceasta este doar o masca, iar purtarea ei necesita un consum energetic mare.

In loc sa incerci sa fii „iubitul/a perfect/a” ori „sotul/a perfect/a” ce-ar fi daca te-ai angaja sa fii tu insuti/ati? Vei fi uimit/a sa descoperi ca in momentul in care renunti sa mai porti masca, in loc sa simti singuratatea incercarii ascunderii defectelor, vei descoperi intimitatea oferita de autenticitate.

Autenticitatea este antidotul izolarii.

Il/o pot ajuta sa-si atinga adevaratul potential

Oamenii intra intr-o relatie datorita admiratiei, insa dupa un anumit nivel al relatiei vor sa-si „imbunatateasca” partenerul/a. Este minunat/a, dar… este aproape perfect/a, nu mai trebuie decat sa…

Insa adevarul este ca relatia incepe sa sufere in momentul in care perfectiunea este mai importanta decat omul de langa tine. Cel mai important, dar pe care il poti face partenerului/a este sa-i permiti „sa fie” fara sa incerci sa-l imbunatatesti.

Relatia devine mai puternica daca perfectiunea nu este considerata mai importanta decat sotul/ia tau/ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole