4 lucruri care ii distrug pofta de sex

01 iulie 2019,
Vizualizari: 3.038, 1 azi
strica pofta de sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-3010128_1920

Nu degeaba tu si sotia ta, aceeasi, de 20 de ani incoace, nu va mai “starniti” sexual unul pe celalalt. Si nu pentru ca nu v-ati dori sau n-ati incerca suficient… Conform ultimelor studii, femeile stau oricum si mai prost decat barbatii din acest punct de vedere, reclamand o dorinta cu cel putin 0,2 procente mai scazuta decat barbatii.

Aceleasi studii relevate de site-ul www.menshealth.com explica dinamica prin care trece o relatie intr-un cuplu: undeva dupa 6 luni de relatie si pana in 30 de luni, raportul trece de la stadiul de pasiune la stadiul de compasiune, o etapa mai afectuoasa decat etapa intiala, in care partenerii isi smulgeau hainele de pe ei.

Totusi, in cazul in care partenera se plange de lipsa apetitului sexual, sunt anumite lucruri de care e bine sa tii seama, iar altele pe care trebuie sa eviti cu orice chip sa le faci:

1. Sa incetezi sa-i admiri fizicul

Este una dintre marile greseli pe care le fac barbatii angajati in relatiile de lunga durata: la un moment dat, pur si simplu se opresc din a-si admira sotiile, din a le spune cat de bine arata si cat de atragatoare le gasesc. Aceasta apatie si lipsa de interes in ceea ce le priveste, le omoara apetitul sexual.

2. S-o interoghezi si s-o faci sa se simta controlata

Nu-i pune zeci de intrebari legate de cum si daca a avut orgasm! Tu concentreaza-te asupra modalitatii in care ii poti oferi placere si o poti face sa se simta bine. Asta inseamna sa va relaxati amandoi si sa nu va simtit presati de performanta sexual reciproca. Un sex de buna calitate inseamna o conexiune puternica si multa senzualitate.

3. Sa te folosesti excesiv de ajutorul pornografiei

Putina picanterie nu strica, din cand in cand, dar sa faci din asta principalul motiv al starii voastre de excitatie – ii vei omori din start partenerei orice pofta de apropiere fizica cu tine. Din cand in cand poate fi o idee care sa-i surada si ei, dar daca va vedea ca tu in mod constant esti obsedat de imaginile in care sunt altii expusi si plicati, in loc sa te concentrezi asupra voastra, isi va pierde interesul in ceea ce te priveste si va fi profund dezamagita.

4. Sa uiti s-o mai saruti

Pe masura ce relatia avanseaza, tendinta barbatilor este aceea de a trece cat mai repede la actul sexual, ignorand din ce in ce mai mult partea de preludiu, atat de necesara si importanta pentru ambii parteneri, in fond. Sa uiti s-o saruti e ceva ce duce sigur catre lipsa ei totala de chef pentru sex. Daca n-o imbratisezi si nu-ti arati afectiunea in sarut, nu te astepta sa sara pe loc in asternuturi!

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole