4 jocuri sexuale pe care femeile le iubesc. Distracţia în pat are noi reguli

27 noiembrie 2022,
Vizualizari: 56.798, 1 azi
jocuri sexuale - sfatulparintilor.ro - pexels-com - adult-attractive-beautiful-beauty-415322

Jocurile sexuale transformă o seară plictisitoare într-una fierbinte. Chiar dacă aţi depăşit perioada adolescenţei, uitaţi pentru o seară de problemele pe care le aveţi ca adulţi şi apelaţi la jocurile sexuale. Jocurile sexuale nu doar că alungă monotonia din dormitor, însă îmbunătăţesc comunicarea şi oferă şi scuza perfectă pentru a vă extinde repertoriul sexual. Ca să nu mai vorbim de faptul că jocurile sexuale adaugă noi înţelesuri la ideea de distracţie între cearceafuri.

Iată câteva jocuri sexuale care cu siguranţă vor condimenta relaţia voastră:

Jocuri sexuale # 1: Sexy Yahtzee

Nu aveţi nevoie decât de un zar şi de o imaginaţie vie. Pe o bucăţică de hârtie ambii parteneri vor scrie acţiunile corespunzătoare numărelor. Puteţi păstra acest joc relativ cuminte (ex.: 1 = masaj la picior)  sau, în funcţie de dispoziţie, împinge limitele (ex.: o anumită poziţie sexuală). Când tu dai cu zarul, partenerul/a trebuie să execute acţiunea. Ţine minte: aceasta este şansa ta de a încerca toate „acţiunile” pe care, din timiditate, nu le-ai cerut, aşa că nu face pasul înapoi.

Jocuri sexuale # 2: Adevăr sau Provocare

În cazul în care n-ai jucat niciodată acest joc vei avea parte de multe surprize. Indiferent că alegi adevărul sau provocarea cu siguranţă că vei descoperi câteva lucruri interesante despre partener/ă (şi vice versa este valabilă). Aveţi nevoie doar de imaginaţie şi de un apetit sexual sănătos. Dacă rămâi blocat, nu doar întreabă despre fanteziile lui/ei sexuale, ci transformă-le în realitate. În privinţa provocării, un striptease sau un dans la bară sunt mereu bine venite şi primite. În cazul în care nu vrei să răspunzi sau să întrebi în legătură cu aventurile trecute, setează reguli în acest sens.

Citeste si: 5 jocuri sexy pe care barbatii le adora

Jocuri sexuale # 3: Învârte sticla

Sigur îţi aminteşte de „Învârte sticla” pe care îl jucaţi în adolescenţa atunci când vă strângeaţi în gaşcă, băieţi şi fete, la cineva ai cărui părinţi nu erau acasă. Această variantă adultă, depăşeşte cu mult graniţele sărutului. Începeţi prin golirea unei sticle de vin, vă va aduce în starea de spirit potrivită. Pe lângă sticla goală, mai este nevoie de un marker şi o hârtie mare. Desenează un cerc, de două ori mai mare decât sticla, pe care să-l împarţi 6 părţi egale. În fiecare căsuţă scrie o cerinţă sexuală, ceva pe care atât femeia cât şi bărbatul o poate îndeplini (ex.: sărut franţuzesc, striptease, dorinţa partenerului). Învârtiţi sticla pe rând; indiferent de secţiunea la care ajunge sticla, executaţi ceea ce este trecut acolo.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole