4 intrebari la care sa raspunzi inainte sa rupi o relatie

11 ianuarie 2020,
Vizualizari: 9.926, 1 azi
sa rupi o relatie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- woman-face-2254765_1920

Dupa inca o cearta fara rost, s-ar parea ca singura solutie este ruperea relatiei astfel incat sa nu mai traiesti in acest mediu toxic, plin de sentimente negative.

Insa, inainte de a pune capat acestui capitol din viata ta ar trebui sa raspunzi cinstit la aceste 4 intrebari.

1. M-am grabit sa trag o concluzie?

Cei mai multi dintre oameni au tendinta de a-si invinovati in totalitate partenerii pentru esecul relatiilor lor. Daca esti convins/a ca iubitul/a este problema si ca, in mod repetat, ii spui ca din cauza lui/ei esti tu nefericit, atunci este recomandat sa-ti pui gandurile pe o foaie de hartie.

In acest fel iesi din starea combativa, in care fiecare diferent se transforma intr-o cearta, si astfel vei putea privi altfel lucrurile. S-ar putea sa observi ca nu partenerul este cel care te scoate din minti ci lipsa banilor, presiunea de la birou, epuizarea fizica si psihica etc. Scrisoarea are doua scopuri: ii dezvalui partenerului/ei dar si partea ta de vina dintr-un conflict.

Te mai poate interesa si De ce raman oamenii buni in relatii toxice

2. Ce ne desparte cu adevarat?

Cu totii stim ca Fat Frumos sau Ileana Cosanzeana nu exista in realitate. Oamenii isi spun ca asteptarile lor sunt reale, intrebari legate de relatii pe care si le pun legate de o relatie „Il/o gasesc atractiv/a?” „Cum de sotul meu isi amintesti care a fost scorul din urma cu doua sezoane, insa nu-si aduce aminte de ziua copiilor lui?” „Mai exista pasiune intre noi?”, sunt lucruri de suprafata si tocmai de aceea nu conteaza atat de mult.

De fapt aceste nemultumiri apar din cauza lipsei de satisfactie sexuala, lipsa comunicarii sau diferentei de personalitate dintre parteneri. Adevarul este ca inabilitatea sotului/ei de a se bucura pentru succesul tau, infidelitatea si alte probleme de acest fel pot fi rezolvate daca ambele parti sunt dispuse sa lupte pentru continuarea relatiei, sa respecte dreptul celuilalt la a avea o opinie diferita si sa dea dovada de putina flexibilitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole