4 femei pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in viata

27 noiembrie 2019,
Vizualizari: 91.449, 1 azi
femei din viata unui barbat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - angels-1287676_1920

Fascinatia barbatilor pentru femei incepe de la varste destul de mici. Unii ar spune ca femeile sunt un fel de “otrava”, in sensul bun al cuvantului, fara de care nu pot trai. Barbatii sunt atrasi si intrigati de ”eternul feminin”. Ei vor sa cucereasca femeile si se lasa cuceriti in acelasi timp de misterul lor.

Indiferent de numarul partenerelor pe care le-a avut, exista 4 mari categorii de femei care i-au ravasit viata fiecarui barbat. Iata care sunt acestea, in opinia specialistilor Elitedaily.com.

1. Femeia pe care ai pierdut-o

Este femeia speciala, probabil prima dragoste, femeia pe care ai iubit-o intens, cea mai apropiata de idealul tau si pe care, din cauza imaturitatii (sau a prostiei) tale, ai pierdut-o definitiv. Daca inca mai visezi la ea, e timpul sa rupi toate legaturile cu trecutul. Daca a ales sa plece din viata ta, inseama ca asa trebuia sa fie. Incearca, insa, sa iti aduci aminte greselile pe care le-ai facut, astfel incat sa nu le repeti cu o alta femeie.

2. Femeia visurilor

Desi e o fantezie, femeia visurilor n-ar trebui sa lipseasca din mintea barbatilor. Ea este formata din bucatele, ceva bun de la fiecare femeie din viata lui (din trecut sau din viitor). Fii creativ, lasa-ti imaginatia sa zboare, spune ce-ti doresti de la o femeie. Nu trebuie sa renunti la vis. El va conta foarte mult in alegerea celui de-al treilea tip de femeie.

3. Femeia cu care te asezi la casa ta

Este femeia de care te indragostesti, cu care vrei sa-ti petreci restul vietii si cu care vrei sa ai copii. Este destul de aproape de “femeia visurilor” si are avantajul ca e reala. Daca esti norocos, s-ar putea sa gasesti o femeie care e chiar mai buna decat cea la care visezi. Este femeia care te face sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, este cea care iti arata o alta parte a ta, de care nu stiai ca exista pana atunci.

4. Femeia de-o seara

Majoritatea barbatilor a avut in viata lor si aventura de-o noapte cu o femeie mai mult sau mai putin draguta, intr-o ocazie cand, cel mai probabil, nivelul alcoolului din sange era ridicat.

Imagine de Jerzy Górecki de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole