4 elemente NEBANUITE care il tradeaza daca e sau nu bun la pat

31 decembrie 2019,
Vizualizari: 15.871, 1 azi
e sau nu bun la pat

Te-ai intalnit cu un barbat asa cum iti doresti, insa crezi ca este prea devreme sa-i testezi “calitatile” in dormitor. Cu toate acestea, nu contenesti sa te intrebi cat de bun va fi sau nu la pat.

Iata cateva aspecte pe care sa le urmaresti, dezvaluite de Cosmopolitan.com

1. Se imbraca bine, dar nu foarte bine

Tuturor femeilor le plac barbatii care arata bine si se imbraca bine. Daca are grija de el, va avea grija si de tine. Atentie insa la extreme! “Daca un barbat este ca un paun, obsedat de haine, creme de piele, spume de par, in pat va fi la fel de obsedat spre indeplinirea dorintelor lui. Mai mult, s-ar putea chiar sa te critice. Va avea tot timpul ceva de reprosat. Daca este in extrema cealalta si nu pare deloc interesat daca se asorteaza sau nu pantofii cu sosetele, atunci, cel mai probabil, va fi la fel de delasator si lenes si in pat”, explica dr. Pam Spurr, terapeut sexual si de cuplu, autorul cartii “Steamy Sex”.

2. Danseaza bine

Un barbat care danseaza bine, isi va coordona la fel de bine miscarile si in pat. La ce trebuie sa fii atenta? “Varietatea miscarior, ritm, abilitatea de a se lasa purtat de muzica”, explica Tracey Cox. Daca atunci cand danseaza, este destul de imobil in partea inferioara a corpului, atunci iti poti face o idee si despre performantele lui in pat. Atentie si la exhibitionisti carora le place sa se dea in spectacol cu miscarile lor iesite din comun. “Fie este egoist in pat, fie ejaculeaza prematur”, a adaugat Tracey Cox, expert sexolog.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole