3 secrete pe care le poti tine fata de sotul tau

09 octombrie 2019,
Vizualizari: 7.665, 1 azi
secrete pe care le poti tine fata de sotul tau

Intr-o relatie secretele nu au ce cauta. Insa sunt si lucruri pe care ai putea foarte bine sa nu i le spui, ba chiar ar fi indicat sa le tii doar pentru tine. Iata 3 secrete pe care le poti tine fata de sotul tau.

  1. Cati iubiti ai avut inainte

Trecutul trebuie sa ramana in trecut. Barbatii nu sunt foate curiosi sa afle cati au mai trecut prin patul tau inaintea lui. In plus, ce numar ar putea fi “potrivit” pentru el?! Iar daca incepi sa-i enumeri, cu siguranta va incepe sa te si vada in bratele fiecaruia dintre ei. El stie foarte bine ca ai mai avut si alte relatii, deci nu trebuie sa insisti. Iar daca el este cel care pune intrebarea, poti ocoli elegant raspunsul si sa-i spui ca acum ai ochi doar pentru el.

  1. Nu-ti place mama lui

Nu trebuie sa ne placa toata lumea, insa mama lui este mama lui. Indiferent cat de stransa este legatura intre tine si sotul tau, nu uita ca sangele apa nu se face. E mai prudent sa pastrezi comentariile doar pentru tine.

  1. Nu ti-a placut un cadou de la el

Barbatii nu sunt intotdeauna cei mai priceputi in alegerea unui cadou, insa daca ti-a oferit ceva inseamna ca s-a straduit. Daca-i spui ca nu-ti place deloc ce ti-a adus, fii sigura ca i-ai ranit egoul. Poti sa te folosesti de diplomatie in cazul in care cadoul este chiar ceva insuportabil, iar data viitoare ai grija sa-i dai indicii sau chiar sa-i spui deschis ce ti-ai dori.

Sursa: sheknows.com

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole