3 lectii despre sex pe care orice barbat trebuie sa le invete

25 decembrie 2022,
Vizualizari: 39.444, 1 azi
lectii despre sex

Intrebarea “Ce-si doresc femeile?” se afla in mintile multor barbati. Si, oricat de mult s-ar informa, femeile sunt atat de complexe incat niciodata nu se va afla un adevar universal valabil. Totul depinde de femeie, de circumstante, de varsta, de conditii sociale, de dispozitie si multe, multe alte elemente care intervin in crearea unei dorinte. Si, totusi, exista cateva elemente comune, pe care orice femeie, indiferent de varsta, ocupatie sau dispozitie le va dori intotdeauna.

Iata 3 lectii despre sex pe care orice barbat ar trebui sa le invete.

1. Fa sa dureze mai mult!

Cel mai simplu secret al cresterii excitatiei la femei este timpul. Femeile au nevoie de 4-5 ori mai multa excitatie sexuala decat barbatii pentru a ajunge la orgasm.  Potrivit statisticilor, o partida de sex dureaza in medie, de la inceput pana la sfarsit, circa 7 minute. Cu toate acestea, specialistii spun ca femeile au nevoie de 20 de minute de atentie si afectiune pentru a atinge orgasmul. Astfel, cu cat partida de sex dureaza mai mult, cu atat femeile vor avea mai putine motive sa mimeze orgasmul.

Citeste si: 4 lectii nepretuite despre sex de la tati

2. Dubleaza preludiul!

Si daca tot s-a vorbit de timp, acorda suficient si preludiului, mai ales daca stii ca ai probleme cu “rezistenta”. Potrivit statisticilor, 20% dintre femei pot avea orgasm in timpul sexului conventional, de cele mai multe ori cand fac sex. Totusi, procentul creste la 98% daca inainte de actul sexual propriu-zis femeile s-au bucurat de alte experiente erotice.

3. Vorbeste!

Ultima, dar nu cea mai lipsita de importanta lectie este comunicarea. In cadrul mai multor studii, femeile au plasat lipsa comunicarii, imediat dupa lipsa preludiului, in timpul partidelor de sex considerate nesatisfacatoare. Vorbeste dragastos, sexy, erotic, astfel incat intre voi sa creasca intimitatea si dorinta sexuala.

Te mai poate interesa si: Ai 20 de ani si esti singur? Iata 3 lectii esentiale pe care ar trebui sa le inveti

Imagine de Pexels de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole