15 motive pentru care femeile ocolesc barbatii “draguti” si cumsecade

20 martie 2019,
Vizualizari: 25.275, 1 azi
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-2170706_1920

 

8. Sunt firi slabe

Pot unelti razbunari doar in mintea lor, in secret, dar nu pot rosti nici un cuvant pe tema asta. Ceea ce-i face sa fie slabi, ca firi, fiindca nu-si asuma nici o pozitie, niciodata. Conform portretului, un baiat bun care a fost abandonat de o femeie draguta mereu isi va dori in sinea lui ca ea sa dea peste un baiat rau care s-o raneasca tare.

 

 

9. Asteapta miracole

Baietii buni mereu fantasmeaza despre un viitor mai bun, cu mai multi bani si o situatie financiara superioara, doar ca niciodata nu fac nimic pe tema asta. Mereu asteapta sa le pice din cer o solutie miraculoasa.

 

 

10. Fara intentii

Nimeni nu ia niciodata in serios un baiat bun, fiindca toti au certitudinea ca el nu vrea sa jigneasca pe nimeni, cu atat mai putin sa raneasca in vreun fel.

 

 

11. Sunt mereu stresati

Cand se confrunta cu o situatie un pic mai dificila, baietii buni nu fac aproape niciodata fata stresului. O femeie vrea alaturi un barbat puternic, alaturi de care sa poata sa lupte si ea si sa-si construiasca un viitor. Ori un baiat bun este, in primul rand, incapabil sa lupte pentru a o castiga pe ea.

 

 

12. Niciodata lideri

Baietii buni mai mereu stau pe bancheta din spate a vietii. Poate si-ar dori sa treaca in fata, la volan, insa niciodata n-au curajul sa ia initiativa. Ca atare, de multe ori nici nu apuca sa-i ceara unei fete sa iasa in oras, si deci innabusa din start orice posibilitate de a fi impreuna.

 

 

13. Antisociali

Baietii buni nu sunt, prin definite, foarte sociabili. Mai mereu sunt aproape invizibili intr-un grup. Nici o fata nu-i vede, decat atunci cand fac vreo miscare pur prieteneasca.

 

 

14. Timiditate

Baietii buni sunt, aproape fara exceptie, timizi. Daca un baiat bun isi da seama ca are drept concurenta un mascul de tip alpha, e clar ca n-are nici o sansa in fata lui. Se va aseza in coltul cel mai neobservat al camerei respective si va pierde automat o lupta in care a fost prea timid si jenat sa intre.

 

 

15. Zona “moarta” a prieteniei.

Toti baietii buni acolo sfarsesc.

 

 

Si totusi… fetelor le plac, intr-un fel, baietii buni

Fetele nu urasc in vreun fel baietii buni. Le sunt simpatici,chiar. Dar daca acesti baieti buni cad in extreme de amabilitate excesiva, atunci ele se indeparteaza in mod automat.

Baietii buni pot castiga batalia pentru inima unei fete, cu o singura conditie: sa aiba incredere in ei. Tipologia baiatului bun are anumite caracteristici pe care o femeie le cauta mereu in viata: sunt foarte sensibili si grijulii. Iar femeile stiu ca nu raman vesnic tinere: cu totii imbatranim, deci, in mod instinctiv cautam grija si intelegerea celui de langa noi. Sigur, nu e tocmai in ordine sa astepti pana la 40 de ani, ca o femeie sa-si indrepte atentia, in sfarsit, si catre tine. Si atunci, daca nu-ti doresti asta, ia masuri imediat si combina calitatile tale pline de sensibilitate cu ceva curaj. Impresioneaza-o si atrage-i atentia. Vei avea castig de cauza!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole