Ultimele

15 idei despre cum sa atragi femeile ca un magnet

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 15 idei despre cum sa atragi femeile ca un magnet
cum sa atragi femeile

Foarte multi barbati trec prin viata fara a descoperi care sunt “butoanele” pe care trebuie sa apese, ca sa atraga femeile in jurul lor. Site-ul www.lolfanatic.com a alcatuit un top 15 al celor mai bune idei care te vor ajuta, astfel incat femeile sa roiasca in jurul tau.

1.”Ataca” subiecte de conversatie care tin de zona emotionala

Subiecte precum copilaria si eventualele ei traume, sau planuri de viitor pe termen lung, sau eventualele pasiuni ale fiecaruia – toate sunt subiecte care ii vor trezi brusc interesul in ceea ce te priveste.

2. Femeile vor un barbat cu abilitati de lider

Asadar, in timp ce conversati, preia controlul discutiei si in nici un caz nu trebuie sa-ti fie teama sa fii tu cel care impune subiectul discutiei respective.

3. Atentie la gesturi!

Toate indiciile non verbale pe care o femeie le exprima sunt extrem de importante! De exemplu, daca stai prea aproape de ea si o stropesti cu saliva in timp ce vorbesti, cu siguranta iti va da semnalele de rigoare; nu le ignora!

4. Nu uita: distractiv, nu caraghios!

Femeilor le plac barbatii alaturi de care se pot distra, insa nu le plac barbatii caraghiosi, pe post de clovni. E o mare diferenta intre cele doua statusuri.

5. Curteaz-o

Femeile toate adora sa fie curtate! Joaca-te cu ea, pune-o pe jar, creeaza-i o atmosfera de flirt.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 4 iunie 2023