Problemesex

13 mituri despre sex daramate

mituri despre sex daramate

Crezi ca stii totul in materie de sex si ca nimic din acest domeniu nu te mai poate surprinde sau macar intriga? Uite 13 mituri despre sex care ar putea pune in incurcatura si un expert in relatii si sex.

1. Varsta este doar un numar

Crezi ca femeile ating apogeul sexual la o anumita varsta, mult mai tarziu decat barbatii? Gresit! Nu exista o varsta anume la care femeile ajung la apogeul sexual.

2. Mai mare inseamna mai bun

Marimea, mai mare sau mai mica, nu este singurul factor determinant cand este vorba despre un sex grozav.

3. Orgasmele multiple sunt doar pentru femei

Gresit! Si barbatii pot experimenta orgasme multiple. Doar pentru ca au ejaculat nu inseamna ca totul s-a terminat. Un barbat se poate fi excitat la maximum in timpul sexului inainte de a fi ejaculat.

Citeste si: Adevarul despre penis: Mituri despre masturbare daramate

4. Fara jucarii sexuale

Daca presupui ca un barbat nu vrea ca partenera lui sa foloseasca vibratorul in timpul unei partied de sex, atunci te inseli. Potrivit unui studiu realizat de catre Universitatea Indiana, 41% dintre femei au folosit un vibrator in timpul activitatii sexuale cu partenerul.

5. Femeile nu vor

Se spune ca femeile nu vor la fel de mult sex ca barbatii. Ei bine este o credinta gresita care nu are nicio dovada sa o sustina.

6. Sexul nu-i pentru varsta a treia

Doar pentru ca imbatranesc nu inseamna ca sexul ar trebui sa lipseasca din viata oamenilor. Atat timp cat nu exista probleme de sanatate care sa-i impiedice, barbatii si femeile pot face amor si la varsta a treia.

7. Nevoile sexuale ale barbatilor sunt mai puternice si stringente comparativ cu ale femeilor

Nu este adevarat. Barbatii experimenteaza dorinte sexuale la fel de intense ca si cele ale femeilor. Factori precum dieta, somnul, starea de sanatate, stresul si increderea in fortele proprii au aceeasi influenta asupra libidoului unui barbat cat si cel al unei femei.

Nu rata nici: 4 mituri despre sex demolate

8. Anumite alimente iti pot crea starea necesara unei partide de amor

In ciuda faptului ca stridiile, ciocolata neagra si capsunele sunt considerate afrodisiace, nu exista nicio dovada stiintifica care sa sustina ca aceste alimente iti pot crea starea necesara pentru o partida de sex. Insa unele alimente pot declansa memorii erotice.

9. Imagineaza-ti

Crezi ca este rau sa-ti imaginezi ca esti cu o alta persoana in timp ce faci dragoste cu sotul tau? Ei bine, nu este nimic gresit sa ai o fantezie cu Channing Tatum intr-un astfel de moment. Insa nu i-o impartasi partenerului.

10. Sperma este saraca in carbohidrati

De fapt este compusa, in cea mai mare parte, din fructoza si enzime.

11. Cea mai lunga si cea mai scurta

Crezi un penis in erectie de 20,32 cm e lung? In realitate, media unui penis in erectie este intre 12,7 si 17,78 cm.

12. Pilula anticonceptionala este cea mai intalnita forma de control al sarcinii

Cand este vorba despre contraceptive exista o multime de optiuni.

13. Mancarea nu afecteaza gustul si mirosul spermei

S-a demonstrat ca in vreme ce sperma este usor acida, alimente precum broccoli si bauturile precum cafeaua inrautatesc gustul ei.

Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Exit mobile version