12 semne clare ca e indragostita de tine

11 aprilie 2019,
Vizualizari: 131.174, 1 azi
semne clare ca e indragostita de tine - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - heart-1986105_1920

9. Iti acorda toata atentia de care e capabila

Cu totii suntem ocupati, cu totii avem mai mereu cate ceva de facut, dar daca iti da mereu toate semnele posibile ca vrea sa petreaca tot timpul ei liber cu tine, este un alt semn clar ca te place.

10. Te intreaba daca vrei sa iesi cu ea intr-o seara

Mai ales daca vede ca nu iti poate capta in nici un alt fel atentia, o sa vina sa te intrebe daca nu vrei sa iesiti impreuna intr-o seara. Deci, daca vine si-ti spune ca are doua bilete la teatru si te intreaba daca nu vrei si tu unul.. pregateste-te. Vrea sa fiti impreuna.

11. Iti precizeaza ca e” libera”

Daca iti tot flutura pe sub nas statutul ei social, e un alt semn evident ca vrea sa fiti impreuna. Daca iti reamitneste in mod constant ca tare ar vrea sa intalneasca si ea un baiat bun… inseamna ca despre tine e vorba.

12. E geloasa, mai ales daca o ignori

Da semne de plictis si nerabdare daca te vede vorbind cu o alta fata? Te trage de maneca si te intreaba daca nu cumva o placi pe cealalta? E un semn clar de gelozie si inseamna ca te vrea pentru ea.

In rest… tine cont ca cele 12 semne sunt generalitati. Mai pot fi si altele, fiindca fiecare femeie le arata in felul ei. Totul e sa nu le ignori!

Imagine de rawpixel de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole