12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

16 iunie 2019,
Vizualizari: 39.940, 1 azi
secrete despre sex

 

5. Ambientul este crucial pentru orgasm

Si aici nu ne referim neparat la cearsafurile de bumbac, dar termostatul camerei in care va aflati joaca un rol crucial. Frigul si orgasmul nu prea fac casa buna impreuna. In cadrul studiului, nici o femeie cu picioarele reci nu a putut ajunge la orgasm. Dupa ce si-au pus sosete, au putut atinge punctul culminant.

 

 

6. Pozitiile pot fi imbunatatite

Toate pozitiile clasice pot suferi imbunatatiri, menite sa aduca un plus de placere. Pentru pozitia misionarului, poti folosi cateva perne sub fund, care s-o ridice si sa faciliteze penetrarea in mod avantajos pentru amandoi. Daca ea sta deasupra, stimuleaz-o clitoridian cu doua degete, in forma de V. In pozitia pe la spate, ridica-I sezutul cu mainile, spre tine, tot pentru o penetrare desavarsita.

 

 

7. Orgasmul nu e vreo exclusivitate

Numai una din cinci femei a afirmat ca au avut orgasm in timpul penetrarii. Restul a declarat ca-si doresc ca barbatii sa-si foloseasca mai mult mainile si gura. In total 90% dintre femeile din esantion au afirmat ca au atins orgasmul in timpul sexului oral sau cand au fost stimulate manual. Asadar, daca ti-e teama ca ar fi prea mult 20 de minute de stimulare orala, afla ca altfel e putin probabil s-o aduci la orgasm.

 

 

8. Nu termina partidele rapide cu “multumesc”

Si asta pentru ca o vei face sa se simta prost: fiind vorba de o partida care a durat sub 10 minute, in mod sigur partenera nu a putut avea orgasm. Asadar, satisfactia a fost doar de partea ta, n-o face sa se simta folosita si atat. Imbratiseaz-o afectuos.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole