12 secrete despre sex pe care orice femeie si-ar dori ca tu sa le stii

15 septembrie 2022,
Vizualizari: 40.301, 1 azi
secrete despre sex

9. Punctul G are si alti amici. Gaseste-i!

Punctul G si clitorisul nu sunt singurele tinte, in cazul in care nu stiai. Pe langa clitoris, mai ai uretra, vaginul, labiile mari, labiile mici, toate cu un rol individual extrem de important in procesul stimularii. Exploreaz-o fara sa te grabesti.

10. “Gata” nu inseamna ca e chiar gata

Daca o femeie e deja lubrifiata, asta nu inseamna ca e deja pregatita pentru sex. Trebuie ca zona genitala sa fie foarte bine irigata, si vaginul sa se dilate. N-o penetra direct, imediat, asigura-te intai de cont actul penisului cu zona ei genitala exterioara.

11. Daca vrei sex, spala vasele

Daca atentia unei femei e distrasa de tot felul de detalii pe care nu le gaseste la locul lor, n-o sa ai parte de actiune. O femeie nu e linistita si cu gandul la placere cu un teanc de vase nespalate, cu dezordine in casa  sau daca e terminata de oboseala. Da-i o mana de ajutor in treburile casei si incearca s-o ajuti sa se relaxeze.

Te mai poate interesa: Ce secrete au vegetarienii pentru un sex spectaculos

12. Nu transforma orgasmul in unica ta tinta

Studii sexuale demonstreaza un adevar unic: cu cat te straduiesti mai tare, cu atat ea va atinge mai greu orgasmul. Orice ai face, n-o intreba o data a doua minute: cum e? mai ai? Intreab-o, mai bine, daca ii place ce-i faci sau daca si-ar dori ca tu sa continui in directia respectiva. Si daca te astepti sa aiba orgasm in timpul penetrarii, mai bine termina tu primul, in loc sa mentii ritmul pentru o jumatate de ora. Femeile nu au orgasm de fiecare data, iar in timpul penetrarii, cu atat mai putin.

Imagine de cocoparisienne de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole