11 tipuri de barbati. Afla pe care sa-i alegi si pe care sa-i eviti

02 aprilie 2020,
Vizualizari: 4.462, 1 azi
tipuri de barbati - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - man-2933991

Doamnele si domnisoarele singure trebuie sa fie atente la aceste tipuri de barbati. Chiar si domnii ar trebui sa citeasca intrucat, daca se afla intr-unul din cele 11 tipuri enumerate, pot lua decizia sa se schimbe.

Iata in ce tipologii se pot incadra barbatii. De retinut ca un barbat poate fi inclus in mai multe categorii.

1. Barbatul iscusit

Se pricepe la toate. Iti zugraveste casa, iti repara masina, iti schimba sigurantele. Daca ai asa ceva acasa, pune-l la munca. Ii va placea la nebunie sa se simta util.

2. Parazitul

Se asteapta sa-i platesti consumatia cand iesiti in oras si este tot timpul grabit sa va mutati impreuna. Cel mai probabil este si foarte indemanatic si atunci se asteapta sa-i rasplatesti munca fizica. Atentie, nu toti barbatii iscusiti de la punctul 1 sunt si paraziti.

3. Microbistul sau maniacul sportiv

Nu te juca cu televizorul cand e meci… de fotbal, de baschet, de tenis… Nu conteaza. Daca e sport, e pe faza si ai face bine sa stai departe!

4. Zgarcitul

Isi calculeaza cu atentie fiecare leut si nu ar da niciun ban in plus pentru nimic. Daca ati fi amandoi homeless, ar fi o mare achizitie. Altfel, poate deveni frustrant sa stai langa un asemenea om.

5. Hedonistul

Functioneaza dupa principiul ca tot universul trebuie sa-i faca pe plac. Ar cheltui si o avere daca crede ca i se cuvine. Placerile pot fi “nevinovate” – un trabuc, o sticla de vin mai scumpa, sau costisitoare – dame de companie de lux si droguri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole