10 tipuri de iubire cu care te confrunti de-a lungul vietii

25 ianuarie 2019,
Vizualizari: 45.354, 1 azi
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-2170706_1920

5. Iubirea egoista

E o forma de iubire care se intampla intr-un cuplu la modul urmator: partenerul tau te iubieste pe tine, iar tu te iubesti tot pe tine. Asadar, vorbim de o dragoste de tip narcisist in cadrul careia, desi ai alaturi pe cineva, tu te iubesti exclusiv pe tine. Daca te surprinzi cum intri intr-o relatie doar ca sa fii admirat si iubit, dar fara sa te indragostesti cu adevarat de cel de langa tine, atunci, cel mai probabil, traiesti o astfel de iubire.

 

 

6. Iubirea de tip “oooo, ce dragut!”

O iubire care iti trezeste sentimente de simpatie, ca si cum ai in fata ochilor un catelus pufos e ceva ce vei uita repede, cu siguranta. Poate dura doar cateva secunde sau ceva mai mult, de la caz la caz. Mai ales daca esti iubitor de pisici, catei, animalute pufoase, te poti trezi pus in fata unei asemenea iubiri. Cu totii e posibil sa simtim cum ne topim in fata unei anumite persoane, pentru un anumit timp cert.

 

 

 

7. Iubirea pentru cineva de acelasi sex cu tine

Ti s-a intamplat sa simti cum te copleseste o bucurie imensa, aproape nejustificata, fata de un prieten de acelasi sex cu tine? Atunci traiesti o astfel de iubire. Ea se poate manifesta fata de un prieten apropiat sau chiar fata de o celebritate. Are implicatii mai putin sexuale, dar mai mult din zona sentimentelor de admiratie si respect.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole