10 tipuri de femei care nu îi impresionează pe bărbaţi

19 decembrie 2022,
Vizualizari: 26.411, 1 azi
tipuri de femei care nu îi impresionează pe bărbaţi

Dacă vrei să-i impresionezi pe bărbaţi, trebuie ca mai întâi să ştii care sunt acele lucruri ce îi impresionează. Dacă nu ştii nimic singur şi faci presupuneri despre bărbaţi, atunci te vei trezi că ceea ce tu credeai că le place, în realitate, nu are nici un efect asupra lor.

Iată 10 tipuri de femei despre care se spune că îi impresionează bărbaţii, dar nu o fac:

1: Domnişoara mereu în pas cu moda

Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. În cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geantă ai tu, mai mult nici nu-i pasă de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocoţat – dacă te place pe tocuri. Nu firma pe care o porţi contează pentru el, el este atras de modul în care tu te prezinţi. Stilul dezvăluie o mulţime despre tine, iar dacă arăţi ca o păpuşică care doar prezintă haine pentru o renumită casă de modă, te va eticheta ca pe o persoană lipsită de orice substanţă.

2: Domnişoara „nu mănânc!”

Nu rămâne flămândă la întâlnire pentru că vrei să faci o impresie bună comandând o salată. Cum el va cere ce-i place şi tu ar trebui să procedezi la fel. Comandă un cheeseburger daca asta îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă că îţi va rămâne sos pe buze, şterge-te sau şi mai bine, lasă-l pe el s-o facă. Încearcă numai să nu vorbeşti cu gura plină: nimeni nu va fi impresionat de aşa ceva.

3: Domnişoara „interesată” de sport

Dacă nu eşti interesată de echipa lui preferată de fotbal sau baschet, nu-i nici o problemă. Însă dacă pentru el sportul este ceva serios, iar tu încurci numele jucătorilor, echipelor şi, în timpul jocului, îi tot pui întrebări stupide, nu vei face decât să-l enervezi. Renunţă la ideea de a părea ceea ce nu eşti, altfel rezultatele vor fi diferite de cele dorite de tine.

Nu rata nici: 12 tipuri de femei singure. Afla care ti se potriveste

4: Domnişoara cu studii înalte

Nu studiile şi titlurile tale l-au făcut să se îndrăgostească de tine, ci creierul şi şarmul tău. Sigur, este mândru de tine că eşti foarte educată, un lucru atât impresionant cât şi atractiv şi n-ar trebui să-ţi fie teamă s-o spui cu voce tare, însă dacă titlurile academice sunt singurul subiect pe care îl abordezi, atunci îl vei scoate din minţi. Un bărbat este mai interesat să vadă cum pui în practică ceea ce ştii, decât să te tot lauzi cu locul unde ţi-ai obţinut tu diploma.

5: Domnişoara care chicoteşte  tot timpul

Singurul lucru mai rău decât o glumă proastă este persoana care pretinde că râde din toată inima la auzirea poantei răsuflate. Chicotelile sunt sexy. Însă să pretinzi că te amuză, când în realitate lucrurile stau exact pe dos, nu-l vor face decât să se simtă prost. Bărbaţii, ca şi femeile, sunt departe de a fi perfecţi, aşa că lasă-l să vadă ceea ce simţi cu adevărat într-un moment sau altul. Este cel mai bine pentru amândoi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole