10 tipuri de barbati care nu vor sa se insoare

22 octombrie 2019,
Vizualizari: 12.691, 1 azi
tipuri de barbati care nu vor sa se insoare

Te-ai intrebat daca exista barbati care pur si simplu refuza casatoria? Daca exista anumite tipuri de barbati de care ar trebui sa te feresti pentru ca sunt sanse mari ca relatia voastra sa fie doar un exercitiu de frustrare pentru tine? Raspunsul este da, exista anumiti barbati pe care ar trebui sa-i eviti pentru ca sunt sanse extrem de mici sa va casatoriti.

 

Iata 10 tipuri de barbati care nu vor sa se insoare.

 

1. Barbatul care e cu gandul la fosta

Desi spune ca relatia aceea s-a terminat de mult, vorbeste tot timpul despre ea si te si compara cu ea. De fapt, relatia lor nu s-a incheiat si pana nu incheie acest capitol din viata lui nu se va casatori niciodata cu tine.

 

 

2. Barbatul care declara ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa

Este genul care se intalneste cu o multime de femei si de fiecare data cand se apropie prea mult de una dintre ele sau pur si simplu si-a pierdut intereseul foloseste scuza ca nu este inca pregatit. Intrebarea de un milion de puncte este urmatoarea: Nu este cu adevarat pregatit sau doar foloseste scuza pentru a evita implicarea intr-o relatie serioasa?

 

 

3. Barbatul care este mereu in cautarea unei partide mai bune

Este adevarat ca te place foarte mult insa mereu isi pune intrebarea daca in Univers nu exista o varianta mai buna decat tine. Acum serios, chiar ai nevoie de un barbat care gandeste ca nu esti suficienta de buna pentru a se casatori cu tine?

 

 

4. Barbatul care iese cu femei cu 15 ani mai tinere

Este tipul de 47 de ani, cu o cariera in multinationala, cei mai multi dintre barbatii de seama lui sunt casatoriti, insa el are o iubita de 25 de ani cu care merge in cluburile de noapte. Iese seara de seara in oras pana la 3 dimineata, gandindu-se ca daca o femeie de 25 de ani accepta sa iasa cu el inseamna ca este un barbat adevarat. Nu-i trece nicio secunda prin cap ca respectiva tanara viseaza la haine de lux si vacante de 5 stele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole