10 sfaturi pentru o casnicie de vis

04 mai 2023,
Vizualizari: 12.081, 1 azi
casnicie de vis

Cand pornesti la drum alaturi de persoana iubita te gandesti ca totul va fi numai lapte si miere. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa si fiecare relatie are parte de suisurile si coborasurile ei. Ambii parteneri trebuie sa depuna eforturi ca sa mentina relatia, iar casnicia sa evolueze frumos.

Iata 10 sfaturi pentru o casnicie de vis.

1. Acorda-i atentie partenerului tau, ca la inceputul relatiei

Atentia inseamna fericire. Asculta-ti partenerul cu urechile si cu inima. Observa limbajul trupului, expresiile faciale, tonul vocii. Vezi ce il face fericit si ce il intristeaza. Ofera-i toata atentia si dragostea ta, asa cum era la inceputurile relatiei.

Citeste si: Top 6 cele mai comune vise erotice si semnificatia lor

2. Incurajeaza-ti partenerul sa faca in fiecare zi ceva ce-i place

Faceti o lista cu actiuni care va fac fericiti. Apoi fiecare sa ia lista celuilalt si sa-l incurajeze sa faca ceea ce-si doreste. Cand doi oameni independenti se fac reciproc fericiti, sansele ca mariajul sa dureze cresc substantial.

3. Cunoaste-te pe tine insuti(insati)

Nu poti avea pretentii de la cineva sa te cunoasca in adancul sufletului, cand tu insuti(insati) nu o faci. Ca sa fii o lumina pentru altii, trebuie sa fii o lumina pentru tine. Iar atunci cand sunt onorate reciproc diferentele dintre voi, sansele de a ramane impreuna pana la adanci batraneti cresc simtitor.

4. Cand sunteti singuri, fiti impreuna

Atunci cand sunteti singuri, puneti de-o parte telefoanele, opriti televizorul, computerul si petreceti cat mai mult timp impreuna, acordandu-va reciproc atentie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole