10 pozitii creative care fac penisul sa para mai mare

12 septembrie 2023,
Vizualizari: 37.608, 1 azi
pozitii creative care fac penisul sa para mai mare

Daca partenerul tau nu este foarte… „inzestrat“, inspira-te din ideile de mai jos si incearca urmatoarele pozitii sexuale, care iti vor oferi orgasme incredibile.

In cazul in care iubitul tau are un penis mai mic, trebuie sa te axezi in  special pe unghiul de penetrare pentru a te asigura ca va ajunge la „punctul G”. In unele pozitii, poti scurta canalul vaginal, facand ca penetrarea sa fie mai intensa.

1. „Doggy style“

Datorita unghiului de penetrare, varful penisului se va freca in mod constant de „punctul G”. El se va simti mai sigur pe performanta lui, va putea detine controlul, iar tu iti poti strange picioarele, pentru a intensifica miscarea.

Cele mai bune pozitii sexuale in functie de varsta

2. „Doggy style” din picioare

Stai ridicata la marginea patului, cu picioarele drepte, si sprijina-ti corpul pe coate si antebrate. Partenerul te va patrunde de la spate, iar unchiul de penetrare va fi indreptat in jos.

3. „Muntele“

Asaza cateva perne pe pat sau pe podea si sprijina-ti spatele pe ele, in timp ce stai cu genunchii pe podea. Roaga-ti iubitul sa ingenuncheze in spatele tau si sa te patrunda cat tu strangi picioarele laolalta.

4. „Reverse cowgirl”

Incaleca-ti iubitul cu spatele la el si misca-ti mereu soldurile in timp ce faceti sex, ca sa iti stimulezi clitorisul si sa ajungi mai repede la orgasm.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole