10 lucruri pe care nu le stii despre orgasm

01 octombrie 2019,
Vizualizari: 29.107, 1 azi
lucruri pe care nu le stii despre orgasm

Cat dureaza ca sa ajungi la marele moment? Ce trebuie sa faci si in ce pozitie? Si este, oare, posibil, sa ajungi la orgasm de fiecare data cand faci sex?

Iata cateva intrebari la care site-ul Womanshealthmag.com raspunde, pe rand, alcatuind un top 10 lucruri pe care poate ca nu le stiai despre orgasm.

1. Daca tipi si in general esti mai vocala, cu atat mai puternic e orgasmul tau. In sexul tantric, de exemplu, se scot anumite sunete inalte, menite sa induca si sa conduca placere catre parteneri.

2. Cea mai mare parte dintre femei mimeaza orgasmul. Studiile din domeniu arata ca peste 60% dintre femei au mimat asa de bine orgasmul, incat pot primi un Oscar.

3. Femeile cuplate au parte de mai mult orgasme.

Se pare ca o data aflata intr-o relatie, femeia se poate relaxa mai bine si se poate bucura din plin de placere.

4. Anxietatea te poate impiedica sa ajungi la orgasm. E stiut ca femeile superstresate reusesc cu greu sa ajunga la orgasm si ca cele cu atitudine mai relaxata se bucura de mai multa placere.

5. Alerta de gradul zero: unele femei nu ajung niciodata sa aiba orgasm! Da, este adevarat: un procent de 10 – 15% dintre femei au o imposibilitate fizica de a simti orgasmul. Si pana sa te gandesti ca poate esti una dintre ele, nu renunta asa usor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole