Ultimele

10 lucruri pe care le spun barbatii si ce inseamna ele de fapt

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 lucruri pe care le spun barbatii si ce inseamna ele de fapt
lucruri pe care le spun barbatii - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - couple-1030767_1920

Esti la o intalnire cu un barbat care te atrage, dar cum poti fi sigura ca lucrurile merg in directia dorita? Invata sa-i citesti adevaratele intentii analizand bine ceea ce spune. Asa vei sti daca e bine sa preiei initiativa sau, dimpotriva, daca e mai intelept sa te retragi.

1. „Momentan nu-mi doresc o relatie stabila“

Aici nu e loc de dubii: nu vrea sa complice lucrurile si cauta doar o aventura de o noapte. Mai clar nu avea cum sa-ti spuna. Daca te arati totusi interesata de el, va presupune ca si tu vrei doar o partida si nimic mai mult.

2. „Sunt aproape divortat“

Ce trebuie tu sa intelegi e ca: e nefericit in casnicie, dar nu are de gand sa-si lasa nevasta decat dupa ce a gasit deja pe altcineva.

Citeste si: 5 lucruri pe care barbatii le spun atunci cand nu vor sa-si puna prezervativ

3. „Esti o prietena foarte buna“

Niciun barbat nu vrea sa fie prieten cu o femeie de care este atras. Daca incepe sa-ti vorbeasca despre prietenia dintre voi inainte ca tu sa fi spus ceva in sensul asta, inseamna ca tine la tine, dar nu intr-un mod romantic. Mai bine accepta ca nu-l poti avea decat sa-ti faci sperante desarte!

4. „Economia e la pamant“

Oricat ar fi de adevarat asta, cand un barbat incepe sa dea vina pe economie inca de la primele intalniri, incearca de fapt sa-ti transmita mesajul ca nu are un loc de munca si ca nici nu e prea interesat sa-si gaseasca unul cat de curand.

5. „Ma pastrez pentru cineva special“

In 99% dintre cazuri, cand un barbat ramane virgin „din proprie initiativa“, pentru ca asa a „ales“ el, de fapt are dificultati de socializare, nu stie cum sa se integreze intr-un grup si nicio fata nu l-a bagat in seama pana la tine.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 aprilie 2023