10 lucruri pe care barbatii le fac gresit in pat

18 august 2019,
Vizualizari: 15.990, 1 azi
barbatii fac gresit in pat

Multi barbati nu stiu toate lucrurile pe care le fac gresit in pat. Vorbesc mereu despre sex si cred ca sunt cu adevarat cei mai buni. Se lauda cu abilitatilor lor nemaipomenite din dormitor, insa nu au nicio idee despre ce fac gresit.

Iata top 10 lucruri pe care barbatii le fac gresit in pat.

  1. Fii atent

Femeile iubesc preludiul. Il considera o componenta importanta a sexului. Adora sa fie sarutate si explorate. Atunci cand nu li se ofera preludiul asteptat, femeile se simt ca si cum ar fi fortate sa faca amor. Iar saritul peste preludiu este una dintre cele mai grave greseli pe care barbatii le fac intre asternuturi. E ca si cum sexul ar fi o intrecere. Bineinteles, exista si momente pentru o partida rapida de sex, iar atunci preludiul nu este chiar necesar. In asemenea momente, femeile se simt extraordinar. Insa cand preludiul este omis cu regularitate atunci ele nu sunt fericite. Asa ca orice orice barbat ar trebui sa petreaca ceva timp sarutandu-si si mangaindu-si partenerele.

  1. Nu presupune nimic

Doar pentru ca tu esti satisfacut nu presupune ca si iubita ta este la fel. Daca nu faci un efort ca actul sa fie placut pentru amandoi, s-ar putea ca partida de amor sa fi fost un fiasco pentru partenera. Nu toate femeile au orgasm rapid asa ca este nevoie de ceva in plus pentru ca si ele sa ajunga acolo.

  1. Evita sa fii plictisitor

Femeile au fantezii, multe dintre cele au citit si le-a placut cele 50 de umbre ale lui Grey. Daca nu stiai femeile vorbesc despre sex la fel de mult, sau chiar mai mult decat barbatii. Asa ca exploreaza fanteziile iubitei tale. Intreab-o ce-i place si ce si-ar dori sa incerce in pat.

  1. Asigura-te ca esti barbierit

Este important sa te barbieresti. Pentru unele femei asta este chiar o necesitate. Este la fel de important cum este pentru barbati ca partenerele lor sa aiba picioarele lipsite de par.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole