10 jocuri sexy pe care sa le incerci in pat

07 iunie 2019,
Vizualizari: 51.774, 1 azi
jocuri sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-1219339_1920

5. Poker sau zaruri pe dezbracate

Jucati cele doua jocuri cu porunci pentru cel care pierde. Nu va opriti decat cand primul dintre voi doi ramane gol pusca.

6. Ametiti-va cu putin alcool

Sa faceti sex usor ametiti de la niste cocktailuri care va fac placere nu este decat o situatie in care va veti distra pe cinste amandoi si veti gusta din plin atat alcoolul, cat si sexul de dupa el.

7. Masaj sau pictura pe corp

Maseaza-ti iubitul pe intreg corpul. Ofera-i un masaj erotic pe care sa nu-l uite vreodata. Foloseste uleiul cu aroma lui preferata si unge-l peste tot.

Pe de alta parte, scoate-ti toate hainele si roaga-l sa te picteze in cele mai intime zone. Amandoi veti gusta din plin aceste activitati.

8. Cititi pasaje dintr-un text erotic si apoi interpretati personajele respective.

Cumparati o colectie de povestioare erotice si cititi-va reciproc dialogurile. Implicati-va, in timp ce cititi, la modul fizic, atingeti-va si sarutati-va.

9. Costumeaza-l

Costumeaza-ti iubitul in chip de… jucarie sexuala! Chiar daca va protesta la inceput, apoi va incepe sa-I placa. Nu uita, din moment ce-l transformi in jucarie sexuala, fa neaparat si sex cu el.

10. Deseneaza-i cu degetele pe corp cuvinte, apoi pune-l sa le ghiceasca.

Pe corpul gol, traseaza cu degetul diferite cuvinte. El va trebui sa ghiceasca ce ai scris. Apoi faceti schimb de roluri. Pentru fiecare raspuns bun, primeste un sarut. Pentru fiecare raspuns gresit, o palma la fund. Sau stabiliti impreuna recompensele si pedepsele.

Imagine de Alexandr Ivanov de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole