Ultimele

10 idei false ale barbatilor despre cum se masturbeaza femeile

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 idei false ale barbatilor despre cum se masturbeaza femeile
cum se masturbeaza femeile - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_92171602_L

Of, barbatii… Tare le mai place sa se gandeasca la noi, femeile, si la cum ne place sa ne masturbam, si toate scenariile care le trec prin minte au, de obicei, legatura, cu filmele porno! Iar noi… bineinteles, avem prea putin in comun cu aceste scenarii.

Site-ul Frisky.com a realizat un top 10 al celor mai false idei despre felul in care barbatii cred ca se masturbeaza femeile.

1. Femeile isi baga orice in vagin

Unii barbati se intreaba daca nu cumva ti-ai bagat acolo statueta copie fidela a Turnului Eiffel pe care o tii pe noptiera… Este incredibil ce le trece prin minte! Probabil ca ei si-ar baga asa ceva fara retineri, insa ar trebui sa ia in calcul ca nu se introduce in vagin ceva ce poate fi prafuit sau murdar.

2. Femeile se masturbeaza dezbracate sau in lenjerie de dantela

Ceea ce, desigur, e complet fals. Nu ca nu ne-ar placea corpul nostru, dar, cand avem chef de joaca, nu mai stam sa ne dezbracam sau sa ne gandim daca avem sau nu lenjerie sexy pe noi. Masturbarea ne prinde in ipostaze variante: obosite, inainte de culcare sau in bucatarie sau oricum am fi.

Nu rata nici: Top 8 metode de succes pentru masturbare la femei

3. Femeile se excita imediat ce se gandesc la un penis

Nimic mai fals! E adevarat ca femeilor le place sa se joace cu “barbatia” omului de langa ea, insa nu sunt excitate de imaginea unui penis. Femeile se grandest, mai degraba, la posesorul lui de drept. Masturbarea la femei incepe mereu cu un gand erotic, nu cu imaginea fantomatica a unui penis.

4. Femeile se masturbeaza in gasca

Incredibila idee… E ca si cand, de cate ori ne simtim excitate, ne sunam prietenele si ne adunam ca sa ne masturbam…

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 8 iunie 2023