Problemesex

10 idei când ai în faţă un bărbat dezbrăcat

idei când ai în faţă un bărbat dezbrăcat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2588172_1920

Există situaţii în faţa cărora te poţi bloca pur şi simplu, în faţa cărora nu mai ştii ce să faci şi nici cum să reacţionezi. O astfel de situaţie o poate reprezenta şi imaginea unui bărbat complet dezbrăcat. Îţi poate lua complet minţile, te poţi intimida, orice gest pe care ai dori să-l faci s-ar putea să nu-ţi mai iasă.

De aceea, n-ar fi tocmai rău să ai pregătite în minte mai multe scenarii care să te scoată din încurcătură şi la care să apelezi cu încredere:

1: Dezbracă-te şi tu

Sunt şanse destul de mari ca iubitul tău să nu se fi desfătat cu imaginea corpului tău gol mai mult de câteva secunde. Poate pentru că te dezbraci rapid cuprinsă de pasiune sau pentru că sunteţi prea aproape unul de celălalt. Însă dacă îl laşi să te admire în toată splendoarea ta atunci cu siguranţă că îi vei stârni libidoul.

2: Femeia deasupra

Majoritatea bărbaţilor care au participat la un sondaj de opinie au spus că poziţia lor favorită este femeia deasupra. Bonus: Această poziţie poate fi foarte intimă de vreme ce feţele voastre se ating şi vă puteţi strânge în braţe aştefel încât să vă lipiţi unul de celălalt. De asemenea, este o metodă excelentă pentru a-i întârzia puţin orgasmul.

3: Oferă-i ceva nou

Fără îndoială că ştii foarte bine ce înseamnă numărul 69. Însă despre 77 ce părere ai? Numărul la referă la cum arată corpurile voastre atunci când staţi pe o parte alături şi faceţi amor. Poziţia este excelentă pentru stimularea punctului G.

4: Transformă-l într-un bufet suedez

Încorporarea mâncării în pasiunea voastră este o activitate carnală clasică. Alege combinaţiile tale favorite precum unt cu miere sau frişcă cu ciocolată, amestecă-le şi întinde-le pe tot corpul lui.

5: Fă-l să ceară îndurare

Sărută-l, linge-l de la piept în jos, opreşte-te în dreptul bărbăţiei lui, oferă-i apoi un zâmbet şi întoarce-te. Repetă de câteva ori până va cere îndurare.

6: Fă-l să tânjească după buzele tale

Un sărut fabulos este un amestec perfect între tehnica limbii, un control al presiunii şi o monitorizare a umezelii. Invadează-i spaţiul cu o o telegramă tentantă cu mesajul „sărută-mă”.

7: Încântă-l

Tatra este arta exotică a prelungirii pasiunii pentru a atinge noi culmi ale satisfacţiei. Începe noaptea de dragoste oferindu-i un masaj la ureche. Trasează-i urechea cu degetul tău mic până la zona unde urechea este lipită de cap. Înlocuieşte degetul cu vârful limbii şi mângâie urechea cu încetineală până când va cere cu voce tare mai mult şi mai mult.

8: Sugerează-i că este un armăsar

Gâdilă-i egoul spunându-i că-l vrei oferindu-i un compliment plin de sexualitate. Demonstrează-i cât de mult îl doreşti trecând imediat la treabă.

9: Joacă-te cu el

Mergeţi împreună la un magazin pentru adulţi şi alegeţi jucăriile sexule cae vă plac pentru a alunga monotonia din dormitor. Cu un vibrator nu vei da niciodată greş. Spune-i cum să-ţi stimuleze clitorisul cu el sau, pur şi simplu lasă-l să se uite în timp ce-l manevrezi tu.

10: Joacă dur

Bărbaţii au tendinţa de a fi mai duri decât femeile, aşa că poţi fi şi tu dură. Prinde-i sfârcurile, înfinge-ţi unghiile în spatele lui sau masează-i pieptul.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Exit mobile version