10 idei când ai în faţă un bărbat dezbrăcat

18 martie 2020,
Vizualizari: 18.670, 1 azi
idei când ai în faţă un bărbat dezbrăcat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2588172_1920

Există situaţii în faţa cărora te poţi bloca pur şi simplu, în faţa cărora nu mai ştii ce să faci şi nici cum să reacţionezi. O astfel de situaţie o poate reprezenta şi imaginea unui bărbat complet dezbrăcat. Îţi poate lua complet minţile, te poţi intimida, orice gest pe care ai dori să-l faci s-ar putea să nu-ţi mai iasă.

 

De aceea, n-ar fi tocmai rău să ai pregătite în minte mai multe scenarii care să te scoată din încurcătură şi la care să apelezi cu încredere:

 

1: Dezbracă-te şi tu

Sunt şanse destul de mari ca iubitul tău să nu se fi desfătat cu imaginea corpului tău gol mai mult de câteva secunde. Poate pentru că te dezbraci rapid cuprinsă de pasiune sau pentru că sunteţi prea aproape unul de celălalt. Însă dacă îl laşi să te admire în toată splendoarea ta atunci cu siguranţă că îi vei stârni libidoul.

 

 

2: Femeia deasupra

Majoritatea bărbaţilor care au participat la un sondaj de opinie au spus că poziţia lor favorită este femeia deasupra. Bonus: Această poziţie poate fi foarte intimă de vreme ce feţele voastre se ating şi vă puteţi strânge în braţe aştefel încât să vă lipiţi unul de celălalt. De asemenea, este o metodă excelentă pentru a-i întârzia puţin orgasmul.

 

 

3: Oferă-i ceva nou

Fără îndoială că ştii foarte bine ce înseamnă numărul 69. Însă despre 77 ce părere ai? Numărul la referă la cum arată corpurile voastre atunci când staţi pe o parte alături şi faceţi amor. Poziţia este excelentă pentru stimularea punctului G.

 

 

 

4: Transformă-l într-un bufet suedez

Încorporarea mâncării în pasiunea voastră este o activitate carnală clasică. Alege combinaţiile tale favorite precum unt cu miere sau frişcă cu ciocolată, amestecă-le şi întinde-le pe tot corpul lui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole