Ultimele

Ai probleme cu dintii? Afla cum iti afecteaza erectia

Relatii & Cuplu » Sanatate sexuala » Ai probleme cu dintii? Afla cum iti afecteaza erectia
probleme cu dintii

Un studiu nou publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala din Statele Unite releva legatura directa dintre pasta de dinti, igiena orala si calitatea… erectiilor.

Specialistii au descoperit ca exista o legatura directa intre infectiile gingivale, care determina si o respiratie urat mirositoare,

totodata, si disfunctiile erectile. Cercetatorii chinezi au constatat un experiment pe soareci: cei cu infectii gingivale aveau in corp o cantitate mult redusa a enzimei “eNOS”, care are o mare legatura cu performanta erectila. Si conform logicii inverse, s-a constatat ca subiectii cu disfunctii erectile prezinta si afectiuni gingivale.

Asa ca, brusc, pasta si periuta de dinti pot juca un rol mult mai important in ceea ce priveste erectia, decat o pilula mica si albastra care promite sa faca minuni! Dar chiar exista, oare, o legatura intre gura si penis?!

3 moduri sa mentii erectia pentru mai mult timp. Fara sa iei MEDICAMENTE

Poate ca da, poate ca nu, spun specialistii.

“Din moment ce afectiunile gingivale sunt considerate afectiuni inflamatorii, pot influenta in mod direct erectia”, afirma dr Leonard G, seful clinicii de Urologie a Universitatii Thomas Jefferson. Cercetarile pe marginea afectiunilor inflamatorii umane au stabilit o legatura cu disfunctia erectila. In primul rand ca afectiunea inflamatorie poate fi o consecinta clara a unor alte afectiuni care pot sta in spatele acesteia, cum ar fi problem de nutritie, diabet, afectiuni cardiace, toate  in directa relatie cu erectia. In plus, problemele gingivale si de dentitie nu sunt tocmai excitante, atunci cand vine vorba de o relatie sexuala.

Un pont bun ca sa scapi pentru totdeauna de respiratia urat mirositoare este sa faci gargara cu ceai verde. Cercetatorii si specialistii au probat mai multe metode, insa ceaiul verde a fost imbatabil din acest punct de vedere. Iar surpriza a fost ca guma de mestecat si bombonelele de improspatare a respiratiei nu fac decat sa inrautateasca problema.

Dr Oz: Ce iti spune erectia despre sanatatea ta

Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay

Data articol: 19 ianuarie 2024