Ce trebuie sa stii despre ejacularea prematura

03 decembrie 2023,
Vizualizari: 5.169, 1 azi
despre ejacularea prematura

Sa explorezi corpul unei femei poate fi o grea piatra de incercare pentru orice barbat: situatia poate deveni atat de excitanta, incat orice barbat poate ajunge in punctul exploziei si se poate intreba, in gand: “oare cat o sa mai rezist?!”.

Potrivit dr. Ira Sharlip, profesor de urologie la Universitatea California din San Francisco, ejacularea prematura este specifica barbatilor foarte tineri.

In special adolescentilor aflati la inceputul vietii sexuale, dar se regaseste in total preocentual la aproximativ 20% – 30% dintre barbatii de toate varstele. Metoda de determinare si stabilire a ejacularii precoce consta, practic, in cronometrarea subiectului de la inceputul penetrarii vaginale, pana cand ejacularea se declanseaza. Insa aici intervine teoria relativitatii: barbati cronometrati care ejaculeaza sub un minut si care sustin totusi ca nu ejaculeaza prematur, versus barbati care “duc” actul sexual si cate 20 de minute, si sunt ferm convinsi ca ejaculeaza prematur.

Cu alte cuvinte, termenul “prematur” depinde strict de propriile filtre ale individului in cauza, sau chiar cuplului in cauza, daca si partenera e satisfacuta, si totodata si de perceptia propriei satisfactii sau de posibilitatea de a controla momentul ejacularii.

Cum sa nu ejaculezi prematur. Cele mai bune metode

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole