Ce spune viaţa sexuală despre sănătatea ta

09 februarie 2019,
Vizualizari: 4.947, 1 azi
problemesex.ro - barbati sanatate sexuala - sfatulparintilor.ro

 

Viaţă sexuală # 4: Brusc nu mai ai erecţie – însă luna trecută lucrurile erau în regulă

Ce poate însemna? O arteră blocată, mai ales dacă a început să te doară şi un picior.

Ocazional, lipsa de erecţie a penisului este cauzată de scăderea nivelului de hormoni ca efect a înaintării în vârstă şi a schimbărilor în relaţia de cuplu. Dar ce se întâmplă când disfuncţia erectilă apare brusc? Aceasta poate fi cauzată de o îngustare a vaselor sangvine printr-un blocaj şi este însoţită şi de dureri ale picioarelor, în special la nivelul gambelor. Persoanele cu probleme ale sistemului nervos (Parkinson, scleroză multiplă, diabet), fumătorii şi cei cu tensiune arterială mare au un risc crescut de a suferi un asemenea blocaj.

Ce să faci? Mergi de urgenţă la medicul de familie şi spune-i despre această combinaţie neobişnuită de simtome. Acesta va decide ce trebuie făcut în această situaţie.

 

 

Viaţă sexuală # 5: Te doare penisul în timp ce faci amor

Ce poate însemna? Boala Peyronie.

Boala Peyronie este o efecţiune care poate afecta bărbaţii de orice vârstă care constă în apariţia unei plăci fibroase palpabile sub piele şi curbarea penisului. În faza de început, erecţia poate fi însoţită de dureri la în timpul partidelor sexuale.

Ce să faci? Întotdeauna priveşte durerea ca un semn că lucrurile nu sunt în regulă şi că trebuie să vorbeşti cu un medic. Cauza bolii Peyronie este necunoscută, însă nu este cancer. Nu există nici un tratament cu o reuşită de 100%, însă intervenţia chirurgicală se încheie deseori cu succes.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza