Vrei un sarut de senzatie? Iata 8 sfaturi speciale pentru barbati

30 ianuarie 2019,
Vizualizari: 12.270, 1 azi

Sarutul este o componenta importanta a relatiei de cuplu. Indiferent ca nu ai sarutat o fata niciodata sau crezi ca esti as in materie, vrei sa stii ce cred femeile ca trebuie sa faca un barbat pentru a saruta senzational. Nicio femeie nu-si doreste sa iasa cu un barbat care nu stie cum sa sarute. Daca vrei sa ai o relatie de calitate atunci este bine de stiut ca sarutul este o arta pe care trebuie mereu sa o perfectionezi. Un sarut de calitatea stimuleaza dragostea si creaza o legatura cu ea.

 

Iata 8 sfaturi speciale pentru barbati legate de sarut.

 

 

  1. Igiena orala

Este unul din cele mai bune sfaturi pe care le poate primi un barbat care incearca sa-si desavarseasca arta sarutului. Pentru ca respiratia sa fie proaspata periaza-ti dinti inainte sa pleci de acasa si evita mancarurile care au ceapa si ustoroi printre ingrediente. In plus, in drum spre intalnire ar trebui sa mesteci guma. O respiatie urat mirositoare va insemna un fiasco total, partenera nu va sti cum sa te paraseasca mai repede.

 

 

  1. Miros proaspat

Nu uita ca sarutul este o chestiune intima. Chiar daca ai facut un dus dimineata, daca toata ziua ai fost pe drum vei transpira. Iar ochiului vigilent al unei femei nu-i va scapa acest aspect. Ar trebui sa faci un dus inainte de a merge la intalnire.

 

 

  1. Intimitate

Pe masura ce intalnirea voastra merge in directia dorita vei vrea sa iti saruti partenera, insa pentru a face asta ai nevoie de intimitate. Daca va aflati in compania unor prieteni atunci este nevoie sa gasesti o scuza pentru a ramane singuri astfel incat sa-ti saruti partenera in voie. Pana la urma, nu este un lucru confortabil pentru o femeie sa fie sarutata in fata unor straini atunci cand nu se afla intr-o relatie serioasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole