Top 11 activitati de facut in cuplu care pot conduce la sex

06 decembrie 2018,
Vizualizari: 13.531, 1 azi
problemesex.ro - bucatarie sex

Sa te simti bine si sa fii fericit sunt, pana la urma, cele mai importante lucruri in viata. Asadar, sa lasam putin la o parte zona de sex a relatiei si sa dam atentie unor activitati menite sa ne faca sa ne simtim bine.

 

Site-ul  Menshealth.com propune top 11 activitati pe care oricine le poate face pentru a spori intimitatea in cuplu.

 

1. Impreuna la shopping

Ia-l cu tine si lasa-l pe el sa aleaga hainele. Barbatii nu urasc shoppingul din cauza ideii de cheltuit bani aiurea, ci pentru ca se plictisesc si n-au ce face. Lucrurile se schimba daca la fiecare 5 minute iubita se dezbraca in fata lor, proband tot felul de haine.

 

 

2. Dezbracati-va

… si jucati-va impreuna, turnati pe voi bauturi mentolate, apoi suflati – senzatia de excitare va va cuprinde pe amandoi. Cumparati articole sexuale de pe un site specializat, apoi cumparati impreuna tot felul de alimente adjuvante intr-o partida de sex: frisca, miere, ciocolata etc.

 

 

3. Dansati

Transformati un dans banal intr-un dans cu tente sexuale, ca in Dirty Dancing. Puteti dansa “exotic” atat acasa, cat si intr-un club. Eventual, pe sub lenjeria intima, poti purta un mic vibrator, de tip inel, care… sa-si faca efectul in timpul dansului.

 

 

4. Iesiti la masa in oras

Si stabiliti un joc. Exemplu: pe toata durata cinei nu aveti voie sa vorbiti decat despre fantezii sexuale. E ceva foarte erotic in a fi intr-un loc public si a discuta despre sex. Alegeti un desert cremos si hraniti-va reciproc cu o singura lingurita.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole