Top 10 semne ca esti cu femeia nepotrivita

16 octombrie 2019,
Vizualizari: 17.357, 1 azi
semne ca esti cu femeia nepotrivita

5. Demonstreaza un comportament psihotic

Daca se comporta isteric, isi baga nasul peste tot si te santajeaza emotional atunci lucrurile nu evolueaza in directia potrivita. Femeile care au probleme emotionale si se compota complet aiurea sau dau dovada de lipsa de rationalitate si demereaza actiuni fara sa se gandeasca deloc la consecinte nu sunt chiar cele mai bune partenere pe care si le-ar dori cineva.

6. Foloseste sexul ca pe o arma

Unele femei au tendinta de a utiliza sexul ca o modalitate de a obtine ceea ce vor. Daca doresc sa se intample ceva atunci stiu care este cea mai buna cale de a-si convinge barbatul sa faca cum vor ele este sa-i arate ca nu vor mai primi nimic in pat. Au inteles ca daca barbatul doreste atat de mult sa aiba parte de sex atunci trebuie sa se comporte corespunzator, in caz contrar sunt amenintati sau chiar pedepsiti prin deprivare de sex. Insa aceste femei nu realizeaza ca, daca se comporta astfel, nu fac decat sa-i oblige pe barbati sa caute alternative.

7. Nu este de incredere

Nu este onesta cu tine si, constant, descoperi ca-ti spune minciuni sau iti ascunde informatii astfel incat sa te afli in dezavantaj.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole