Probleme sex

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

22 iunie 2018,
Vizualizari: 14.823, 1 azi
problemesex.ro - pozitii sex penis mare - dreamstime.com

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine un barbat superdotat, cu siguranta stii ca nu mereu lucrurile merg ca-n Paradis, si ca adesea se complica si devin jenante sau dureroase. Si daca un penis gros ofera senzatii la superlativ, ei bine, daca mai e si prea lung, senzatiile se pot duce cu usurinta catre disconfort si jena. Asta se intampla atunci cand, prin contact sexual, un penis prea lung atinge cervixul.

 

Astfel, site-ul Sofeminine.co.uk ofera un top 10 cele mai indicate pozitii pentru baietii superdotati.

 

1. Femeia deasupra

E o pozitie perfect logica in cazul de fata: daca stai deasupra, poti controla in totalitate penetrarea – pana unde vrei sa ajunga penisul si in ce locuri vrei sa te atinga. Asa ca aseaza-l pe spate si tu, deasupra lui, stabileste cat, pana unde si cum.

 

 

2. Femeia deasupra, cu spatele

Din nou, si in acest caz poti controla in totalitate penetrarea: aseza-ti iubitul pe spate, cu genunchii ridicati, iar tu “incaleca-l”, dar cu spatele la el, in timp ce te sprijini de genunchii lui. In acest fel, tu decizi pana unde se… ajunge.

 

 

3. Pozitia incalecata “Tigru”

Aseaza-ti iubitul pe pat, intins pe spate, dar cu picioarele pe podea. Tu te poti aseza deasupra lui, ghemuita, cu spatele la el. Si in acest caz, controlul e 100% la tine, fiindca din solduri decizi cat sa te asezi si cat sa te ridici, astfel incat sa simti doar placere si deloc durere.

 

 

4. Pozitia “maimuta”

Iubitul tau trebuie sa se aseze pe spate, cu picioarele apropiate, indoite si ridicate, astfel incat tu sa te poti aseza pe deasupra, cu spatele. Te poti misca in sus si in jos atat cat simti ca-ti place, fara senzatii de jena sau durere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole