Problemesex

Sex in timpul sarcinii. Cele mai jenante momente

Sex in timpul sarcinii

Indiferent de cand sau de locul in care il faci sexul poate fi incredibil de bun si tare, super ciudat sau ambele in acelasi timp, mai ales cand femeia este insarcinata. Incercarea de a face amorul de succes si confortabil in acelasi timp poate reprezenta o adevarata provocare.

Iata cateva dintre cele mai jenante momente de sex dezvaluite de femeile insarcinate.

„Eram in luna a patra de sarcina, iar eu si sotul meu ne prosteam cu un nou lubrifiant pe care il foloseam pe post de ulei de masaj. L-am masat pe sotul meu peste tot si apoi am decis sa-i ofer un sex oral. Am uitat ca lubrifiantul nu eram comestibil si am vomitat imediat peste tot. Chiar si peste barbatul meu” – Lindsey, 31 de ani.

„Doream cu disperare sa fac dragoste, asa ca mi-am sunat sotul si i-am spus sa vina acasa la pranz pentru o partida rapida de sex. Insa raspunsul lui a fost, <Trebuie sa ma duc sa-mi fac vaccinul antigripal>. Asta a fost modul lui de a spune ca nu vrea sa faca amor cu sotia lui insarcinata” – Ashley, 39 de ani.

„Intrasem in luna a opta de sarcina cand pur si simplu m-au lasat picioarele in timpul unei partide de amor si am cazut in fund. Iubitul meu a ras atat de tare incat nu putea nici macar sa ma ridice” – Christa, 31 de ani.

„Tatal fiului meu obisnuia sa ma intrebe daca loveste copilul in ochi cand facem sex. Nu stiam cum sa-i raspund fara sa il fac pe el sa-si piarda cheful asa ca i-a spus ca am citit intr-o carte ca bebelusul va fi ok” – Kathy, 37 de ani.

Citeste si: Sex in timpul sarcinii? Afla cum este afectat bebelusul

„In timpul sarcinii singura pozitie confortabila in care puteam face amor era pe la spate. Odata eram in focul actiuni cand am trans un vant extrem de puternic. Timp de cateva minute am luat o pauza” – Caroline, 27 de ani.

„Simteam ca trebuie sa urinez in timpul unei partide de sex insa am crezut ca ma pot abtine pana la final. Insa in timpul unei miscari nu m-am mai putut controla. I-am spus iubitului meu sa se opreasca pentru o secunda. Insa i-am dat drumul, pur si simplu nu m-am mai putut opri” – Laurie, 36 de ani.

„Eram foarte uscata acolo jos cand eram insarcinata asa ca eram nevoiti sa folosim lubrifiant. In timp ce faceam amor am realizat brusc ca eram amortita in zona genitala si nu stiam cauza. Cand am aprins lumina am descoperit ca folosisem din greseala un lubrifiant pentru sexul anal” – Frida, 29 de ani.

„Faceam sex si incercam sa provocam nasterea intrucat depasisem deja 40 de saptamani. In focul pasiunii am simtit ca ma ud si am crezut ca am dat drumul la pipi. Am realizat ca m-am inselat cand 30 de secunde mai tarziu am simtit inceputul contractiilor. Se rupsese apa” – Danielle, 32 de ani.

Nu rata nici: Sex in timpul sarcinii. 4 beneficii ale orgasmului

„Nu-mi este rusine sa recunosc ca imi place sexul anal. Eram in timpul actiunii si nu eram confortabil pentru mine sa o facem in pozitia obisnuita asa ca am incercat alta. Aceasta nu a functionat prea bine intrucat copilul a inceput sa se miste, iar soldurile mi s-au blocat asa ca am ramas in aceasta pozitie timp de 20 de minute” – Kara, 30 de ani.

„Am trecut printr-o experienta cu adevarat ciudata: in timp ce faceam dragoste am adormit la propriu” – Dori, 26 de ani.

„Eram in vizita in casa parintilor lui la o reuniune de familie si chiar doream s-o facem in seara respectiva. Ne-am strecurat in baie pentru a face amor. Ei bine, eu sunt o persoana corporala si eram chiar mai mare fiind insarcinata, iar fundul meu a ramas blocat, la propriu, in chiuveta!” – Tracy, 34 de ani.

Sursa: cosmopolitan.com

foto:Depositphotos.com

Exit mobile version