Ultimele

Scrisoare pentru barbatul care considera virginitatea o complicatie

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Scrisoare pentru barbatul care considera virginitatea o complicatie
virginitatea o complicatie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - night-1508028_1920

Iata scrisoarea unei fete, Ariel Currant, adresata baebatului care i-a considerat  virginitatea o complicatie.

Doresc sa fiu sincera cu tine inca de la inceput. Nu doresc sa crezi ca fac un pas in spate din cauza ca sentimentele mele fata de tine nu au fost reale sau ca, intr-un fel sau altul, te-am pacalit.

In momentul in care te-am intalnit nu avusesem niciodata aceasta conversatie cu un barbat si nici nu o voi avea vreodata. Insa ti-am spus intrucat pastrarea secretului nu era o optiune. Fiecare particica din mine voia sa fie cu tine si virginitatea mea era singurul lucru care ma pastra intreaga.

A fost decizia de a ramane virgina. Imi doream sa o pastrez pana la momentul <potrivit> insa nu avea de gand sa raman astfel pentru toata viata. Imi doream sa fiu cu cineva care sa-mi demonstreze ca limitele impuse de mine erau acceptabile.

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Iar tu ai facut asta.

Am fost atat de aproape sa-ti ofer ceea ce voiai; ceea ce eu voiam. Mi-ai demonstrat intr-o noapte ca esti diferit fata de ceilalti. Nu m-ai fortat sa fac nimic din ceea ce nu-mi doream sa fac si cand am spus ca lucrurile au mers <prea departe> ai facut un pas in spate.

Asta era tot ceea ce-mi doream. Nu asteptam casnicia; nu asteptam o relatie puternica pe termen lung. Tot ce doream era respect.

Nu conta decat pentru mine motivul pentru care pierderea virginitatii nu era un lucru important. Pentru mine, era singurul lucru din viata mea asupra caruia simteam ca este sub controlul meu. Era decizia mea, corpul meu si doream sa-l pastrez asa pana ma simteam in siguranta.

De asemenea, nu simteam ca trebuie sa ofer virginitatea pentru a ma intalni cu cineva. Aveam o multime de lucruri pe cap si nu mi se parea ok fata de persoana cu care ma vedeam.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 februarie 2024