Miscari esentiale pentru o viata sexuala implinita

23 noiembrie 2018,
Vizualizari: 4.693, 1 azi
problemesex.ro - viata sexuala implinita

Ai probleme cu erectia? Sau partenera ta nu reuseste sa atinga orgasmul? Studiile pentru comportament sexual au afirmat fara urma de dubiu faptul ca la baza oricarei vieti sexuale implinite si lipsite de probleme sta… atingerea.

 

Cercetatorii au efectuat un studiu pe un esantion de 1352 de indivizi, barbati si femei, deopotriva, explica site-ul menshealth.com.  Studiul releva cat de mult se ating, se mangaie si se saruta partenerii intre ei si reiesea in mod evident ca toti, fara exceptie, cu cat se atingeau mai putin, cu atat mai nesatisfacatoare isi declarau propria viata sexuala. Femeile care reclamau lipsa atingerii se plangeau totodata si de o placere diminuata fata de sex si lipsa oragsmului.

 

Pe de alta parte, nici barbatii nu sunt mai scutiti de probleme. Multi pot crede ca preludiu e o chestiune necesara doar femeilor, ceea ce, de departe este o informatie complet falsa. Preludiul este cel putin la fel de important si pentru partea masculina a cuplului, fiindca el determina gradul de excitare, atat de necesar unei erectii complete.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole