Mai, Luna Masturbarii. Afla cum te ajuta sexul solo in relatia de cuplu

09 mai 2016,
Vizualizari: 1.263, 1 azi

Luna mai este sarbatorita peste Ocean drept Luna Masturbarii. In timpul acestei luni poti planifica o micuta partida de autosatisfacere.

In afara sentimentului de bine, sexul cu tine insuti/ati ofera o multitudine de beneficii fizice si mentale de la eliberarea de stres, eliminarea insomniei, depresiei si a durerilor, pana la imbunatatirea circulatiei si a sistemului imunitar. In plus, are un efect pozitiv asupra libidoului ceea ce inseamna ca cu cat ai mai multe orgasme cu atat iti vei dori mai puternic sa le experimentezi din nou.

Insa un alt beneficiu mai putin cunoscut este ca tratandu-te bine pe tine insuti/ati ii vei trata bine si pe ceilalti. Si asta din doua motive: in primul rand te vei cunoaste mai bine si vei impartasi aceste cunostinte si jumatatii tale. In al doilea rand prin satisfacerea propriilor nevoi vei fi mai puternic/a din punct de vedere emotional (si sexual). Iar asta inseamna partide de amor mai bune, asadar nu-ti fie teama sa dezvalui ceea ce stii.

 

„Cand te masturbezi afli multe despre placere si despre corpul tau ca si relatia dintre ele. Iar aceasta este genul de informatie pe care trebuie sa-l dezvalui partenerului/ei tale”, a declarat expertul in sexualitate Jenny Block.

Nu este surprinzator faptul ca persoanele care se autosatisfac des stiu exact ce-si doresc din punct de vedere sexual. In plus, isi cresc increderea in propria sexualitate. Mai multa incredere inseamna mai multe orgasme ca si o comunicare mai lina cu jumatatea de cuplu. Daca tu nu stii ce-ti place cum iti inchipui ca va ghici partenerul/a? Telepatia sexuala nu exista.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole