Problemesex

Legaturi bolnavicioase! Interviu cu tanara care planuieste sa se marite cu propriul tata

planuieste sa se marite cu propriul tata

Cercetatorii sunt fascinati de atractia sexuala dintre copii si parintii lor biologici, iar studiile pe aceasta tema sunt numeroase. Potrivit unui articol publicat de The Guardian, oamenii de stiinta estimeaza ca aproximativ jumatate dintre copiii care isi cunosc parintii biologici dupa multa vreme experimenteaza “atractia sexuala genetica”.

Va prezentam un interviu tulburator, publicat de site-ul Nymag.com, cu o femeie care planuieste sa se casatoreasca cu nimeni altul decat tatal sau biologic.

 
– Cum era familia ta?

– Mama a ramas insarcinata cu mine cand avea 18 ani. Parintii mei s-au cunoscut in liceu, iar eu am fost conceputa in timpul banchetului de absolvire a liceului. Dupa o relatie de 6 luni, s-au despartit. Cand m-am nascut eu, tata nu era cu noi. Relatia lor nu a mers, nu erau fericiti impreuna, asa ca nu au pastrat legatura. Dup ace m-am nascut eu, mama a avut o cadere nervoasa si nu a mai putut sa aiba grija de mine, asa ca am fost crescuta cu bunici pana la 2 ani. Cred ca de aceea nu am avut o relatie stransa cu mama mea.

– Ai avut vreun contact cu tatal tau cat ai fost copil?

– A fost o perioada mica in viata mea – aveam vreo 3-4 ani, cand venea sa ma viziteze in weekend. Statea la aproximativ o ora distanta de noi, insa tot timpul se certa cu mama mea cand venea sa ma vada.

Dovedit stiintific! Ce se intampla in corpul tau cand faci sex mai des

– Ce iti aduci aminte despre tatal tau din copilarie?

– Imi aduc aminte ca ma rasfata foarte mult. Aveam multe papusi Barbie. Stateam in curte si faceam impreuna baloane, m-a dus la zoo, mi-a cumparat jucarii de plus. Pe unele le-am tinut pana cand am implinit 16 ani. Pe unul l-am distrus spalandu-l. Mi-a mai daruit un set de ceai in miniatura. Inca il mai am.

– Si-apoi, pauza?

– Da. Cand aveam 15 ani, i-a trimis mamei un e-mail in care ii spunea ca ar vrea sa ma vada. Mie imi era dor de el si nu ma deranja deloc sa-l vad. Ea nu intelegea cum de imi este dor de cineva pe care nici macar nu-l cunosc. Insa, de fapt, mie imi era dor de ideea de a avea un tata. Toate relatiile ulterioare ale mamei au fost niste catastrofe. Deci n-am avut un tata vitreg cu care sa ma mandresc. Din diverse motive nu m-am intalnit cu el atunci. Intalnirea s-a petrecut cand eu aveam 17 ani.

– Ce sentimente aveai pentru tatal tau? Te gandeai la el?

– Ma gandeam foarte des unde este, ce face, de ce nu a mai venit pe la mine. Acest abandon m-a lovit cand eram adolescent. Mamea mea si tatal meu vitreg nu se mai intelegeau, se certau foarte des, iar eu ii duceam dorul tatalui meu biologic. E ciudat faptul ca imi era dor de el pentru ca nu am avut vreo relatie cine stie ce ca tata si fiica.

– Cati tati vitregi ai avut?

– Primul tata vitreg a avut mare grija de mama mea, insa ea a intrat din nou in depresie si s-au despartit. A urmat apoi un barbat – schizophrenic – care a incercat sa o omoare. Dupa aceea a fost tatal fratelui meu care, dupa ce s-a nascut cel mic, a plecat. Am ajutat-o pe mama sa-l creasca. Cand fratele meu avea 3 ani, mama l-a cunoscut pe actualul meu tata vitreg. Au avut impreuna o fiica. Diferenta dintre mine si fratele meu este de 9 ani, iar dintre mine si sora mea este de 12 ani. Nici nu-i consider frati, ci copiii mei, pentru ca eu i-am crescut.

Aventurile de o noapte: 5 reguli pe care orice femeie trebuie sa le stie

– De ce n-ai incercat sa iei legatura cu tatal tau biologic?

– Mama mi-a spus ca nu vrea ai aiba nicio legatura cu mine. Ma controla si ma simteam ca in Fort Knox. Avea acces la toate conturile mele de e-mail, Facebook. La un moment dat, tatal meu mi-a cerut prietenia pe Facebook. Initial am crezut ca este bunicul, pentru ca au numele la fel. Chiar m-a amuzat faptul ca bunicul s-a conectat la tehnologie. Cand mi-am dat seama ca este, de fapt, tata, i-am spus ca l-am crezut mort si l-am intrebat de ce n-a mai luat legatura cu mine atat de mult timp. Mi-a aratat insa toate mesajele pe care mi le-a trimis si pe care mama mea mi le-a sters.

 
– Ce s-a intamplat apoi?

– Am inceput sa ne cunoastem si sa ne dam seama ca avem aceleasi gusturi. Ne placeau aceleasi show-uri TV, ne placea sa desenam. Apoi mi-a propus sa stau cu el o saptamana. Eu abia asteptam sa plec de acasa pentru ca mama mea ma controla tot timpul.

 – Te intalneai cu baieti in adolescenta?

– Nu prea am avut viata sociala. Stateam foarte mult acasa pentru ca mama mea nu avea incredere in mine. In plus, locuiam intr-un oras mic, in care nu se intampla niciodata nimic. In clasa a V-a am inceput sa ma intalnesc cu un baiat. A durat doi ani. Insa intr-o noapte s-a imbatat si s-a culcat cu o alta fata care a ramas gravida. I-am spus ca e de datoria lui sa ramana cu ea si sa aiba grija de copilul lui. Dupa un accident in care fata a adormit cu tigara in gura si a dat foc la casa, ea si-a luat copilul si a plecat din oras. El a ramas, iar eu l-am consolat. Dupa un timp mama mi-a descoperit scrisorile pe care ni le scriam si mi-a interzis sa-l mai vad. M-a retras si de la scoala si am invatat acasa o vreme.


– Ai facut sex cu acel baiat?

– Nu. Am avut insa o iubita cu care am facut sex in scoala generala. Ea era foarte credincioasa si de fiecare data cand eram intime, citea apoi din Biblie. Ma facea sa cred ca o ranesc. La un moment dat a inceput sa planga de teama ca o s-o prinda bunica-sa. Atunci m-am oprit pentru ca ma simteam foarte vinovata.

– Si cum te-ai defini din punct de vedere sexual?

– Am fost intodeauna bisexuala.

 – Revenind la tatal tau, cum a fost reintalnirea cu el?

– A fost foarte ciudata si eram confuza. Il vedeam dupa multa vreme si ma gandeam ca e foarte aratos. Apoi imi spuneam ca n-ar trebui sa zic asta despre tatal meu, ca nu e bine. O parte din mine il vedea ca pe un tata, dar alta parte il vedea ca pe un tip pe care l-am cunoscut pe net.

– Cand ti-ai dat seama ca esti atrasa de tatal tau din punct de vedere sexual?

– Dupa ce am stat cu el vreo cinci zile.

– Ce s-a intamplat?

– Statea la iubita lui. In prima noapte eu am dormit pe canapea, iar el pe jos.

– Cum asa?

– Eu am probleme de anxietate atunci cand dorm in locuri pe care nu le cunosc. Am cosmaruri si l-am rugat sa stea cu mine. In a doua noapte am dormit tot asa, iar in a treia noapte am adormit pe pieptul lui, in bratele lui. In a patra noapte am dormit din noul unul in bratele celuilalt. Ne-am si giugiulit un pic. Dimineata s-a trezit cu erectie.

– Ai simtit-o?

– Nu. Dormeam, iar el s-a strecut foarte usor in baie. Mi-a spus asta dupa aceea. Nu voia sa il vad cu erectie.
In ziua urmatoare, am fost la cumparaturi ca imi cam ramasesera mici hainele. In seara care a urmat ne-am jucat impreuna si l-am muscat de gat. L-am excitat. Apoi el m-a ciupit de coapse si m-am excitat eu. Ne-am oprit, pentru ca nu stiam ce se petrece cu noi, insa am recunoscut reciproc ca aveam sentimente foarte puternice. Toata aceasta discutie s-a terminat cu un sarut. Apoi am facut sex. Atunci mi-am pierdut virginitatea.

– I-ai spus?

– Da. I-am spus ca vreau ca el sa fie prima persoana cu care fac dragoste. Era ciudat, dar am facut-o.

 
– Si cum a fost?

– Nu m-am simtit niciodata mai confortabil. Era o nebunie totala. Cred ca a durat o ora, a fost un preludiu lung. Amandoi am avut orgasm. Ne asemanam foarte mult, deci am stiut exact ce-i place celuilalt. N-am fost niciodata intr-o situatie mai romantica si mai pasionala ca aceasta.

– Avand in vedere diferenta de varsta dintre voi, te-ai simtit constransa in vreun fel?

– Deloc. S-a asigurat ca vreau cu adevarat. A fost o relatie ca intre un barbat si o femeie care isi dezvaluie sentimentele.

– Cum a fost dupa aceea?

– N-a mai fost deloc ciudat. N-am simtit niciun tabu. Totul a fost atat de natural. Ca si cand as fi facut dragoste cu un barbat pe care il cunosc de ani de zile. Nu regret nimic. Eram in sfarsit fericita. Eram profund indragostita.

– Nu erai fericita inainte?

– Nu. Ma luptam cu o depresie severa si eram foarte tachinata la scoala?

– De ce te tachinau colegii?

– Pentru ca eram mai plinuta si ca nu eram suficient de frumoasa. Dupa ce am inceput sa ma intalnesc cu tatal meu am inceput sa am din ce in ce mai multa incredere in mine.

– Dar prietena tatalui tau?

– Ne-am mutat imediat. Nu puteam trai impreuna acolo. Inainte de ea, tata a avut o relatie cu o femeie timp de 8 ani. Acum ea este colega noastra de apartament. A fost ciudat primele luni.

– I-ati spus despre relatia voastra?

– A descoperit singura dupa ce ne-a auzit facand dragoste. Nu ne-am dat seama cat de subtire e plafonul. Insa nu a deranjat-o. Acum suntem ca o familie. Ma considera fiica ei.

– Cati oameni stiu de relatia voastra?

– Cei din familia mamei mele ne stiu ca avem o relatie de tata si fiica. Rudele tatalui meu stiu ca suntem logoditi si ca abia asteptam sa avem copii.

– Sunteti logoditi?

– Da. Planuim o nunta mare, insa nu va fi inregistrata legal. Personal nu ma deranjeaza. O bucata de hartie nu demonstreaza nimic. Noi le spunem tuturor ca avem certificat de casatorie. Dar nu trebuie sa-l aratam nimanui.


– Si veti avea o nunta?

– Da. Un prieten de-al nostru o va oficia. Nu vom avea o nunta cu rochie de mireasa alba. Ne vom incalta amandoi in Converse, el va avea jeans-i, iar eu o rochita draguta de culoare neagra. El zice ca nu va purta papion, insa e nunta mea si va asigur ca va purta. Bunicii mei – parintii logodnicului meu – vor participa si ei, iar la altar ma va conduce bunicul.

– Dar cum reusesti sa mentii secretul fata de mama ta?

– Ea locuieste intr-un alt oras. O mai vizitam din cand in cand. Cateodata ne scapam si ne zicem numele de alint. Dupa ce ne-am tatuat, i s-a parut ca sunt dragute. Tatuajul meu este “Imi iubesc untul cu arahide”, iar al lui este “Imi iubesc jeleul”. Asa ne alintam intre noi, iar ei i s-au parut niste nume de alint dragute. Cateodata cred ca se face ca nu pricepe.

– Aveti de gand sa-i spuneti?

– Noi planuim sa ne mutam in New Jersey. Acolo incestul intre adulti nu este ilegal. Imediat ce ne vom muta acolo voi anunta pe toata lumea. Cand o sa avem copii o s-o invit pe mama sa-si vada nepotii, daca vrea.

– De ce nu vrei sa-i spui?

– O parte din mine crede ca nu-i va pasa absolute deloc, insa pe de alta parte ma gandesc ca ne va da pe mana politiei. Mama e foarte imprevizibila si nu am stiut niciodata cum reactioneaza.

– Vrei sa ai copiii tai sau vrei sa adopti?

– Vom avea copiii nostri.

– Si le vei spune ca tatal lor este tatal tau, adica bunicul lor?

– Nu. Nu vrem sa le cream probleme.

– Nu te ingrijoreaza eventualele probleme de ordin genetic?

– NU. N-as risca. M-am documentat insa, iar miturile ca relatiile incestuase genereaza probleme genetice nu sunt confirmate. Si, pana la urma, mama mea a facut copii desi si ea, si mama ei sufereau de tulburare bipolara.

– Te-ai gandit ca iubitul tau a fost iubitul mamei tale si ca a facut sex si cu ea?

– Asta a fost acum foarte multa vreme. Pana la urma este doar o fosta iubita. Iau eu nu i-am vazut niciodata ca un cuplu.

– Te-ai gandit vreodata cum va fi daca va veti desparti?

– Sincer, nu stiu ce voi face. Viata mea n-ar mai fi complete. N-as mai fi fericita. N-as mai avea incredere in mine. N-as stii cum sa vorbesc.

– Nu ti-e teama ca in momentul in care va veti desparti iti vei pierde si iubitul, si tatal?

– Am vorbit despre asta. Am probleme grave legate de abandon. Mi-a promis ca daca vreodata nu ne vom mai intelege ca si cuplu, va continua sa fie tatal meu.

– Ce-ti place cel mai mult la el?

– Pot sa vorbesc cu el despre orice. El ma asculta. Imi rezolva problemele, imi da sfaturi. Imi place totul la el. Avem o relatie speciala pe care o pretuim. Amandurora ne plac arta si fotografia, iubim animalele. Ne place viata la tara. Ne plac computerele si jocurile video.

– Cat timp petreceti impreuna?

– Suntem impreuna 24/7. Singurul lucru pe care il facem separat este munca. El lucreaza la mentenanta, iar eu fac scoala de cosmetica.

– Sunt oameni care pot considera relatia voastra abuziva. El este adult, iar tu o adolescenta…

– La 18 ani stii ce vrei. Sunt si eu tot adult, am discernamant. Pot sa-mi port singura de grija. N-am nevoie de protectie. Mama mea m-a invatat foarte bine sa ma apar de un adult care vrea sa profite de mine. Stiu toate replicile “dulci” pe care cineva mi le-ar fi putut spune ca sa profite de mine.

– De ce era asa de speriata de abuzul sexual?

– Tatal ei vitreg a abuzat-o. Nu i-a spus niciodata mamei ei pentru ca era prea speriata. Bunica mea a aflat toata grozavia dupa ce s-a despartit de sotul ei.

– Tu ai fost abuzata?

– NU.

– Erai suspicioasa in legatura cu barbatii?

– Da. Mama imi spunea ca sunt capabili de orice.

– De-asta nu te lasa sa te intalnesti cu baieti?

– Si da, si nu. Totusi, n-au fost multi baieti care sa-mi atraga atentia. Nu am vrut sa am prima experienta sexuala cu cineva care n-ar fi putut sa-mi garanteze ca vom trai impreuna pentru totdeauna. Primul baiat pe care l-am sarutat a fost prietenul meu cu care am avut o relatie de doi ani. Eu am crescut fara tata, iar mama mea a avut mai multi parteneri. Eu nu imi doresc asta pentru copiii mei. Vreau sa creasca fericiti, intr-o familie stabila.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version