Ultimele

Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

6. Nu doresc sa invete sau sa experimenteze

Exista si femei care nu sunt deschise la experimente si nici nu dau dovada de creativitate in dormitor. Nu par a fi prea aventuroase si vor sa faca sex doar in pozitia misionarului.

7. N-au incredere in ele

Femeile trebuie sa inteleaga ca barbatii rareori privesc la defectele lor (o usoara burtica, semne de celulita) atunci cand fac amor. O femeie care este prea ingrijorata de felul in care arata si care incearca sa-si ascunda corpul in timpul sexului sau refuza sa faca dragoste in anumite pozitii pentru ca ii este frica de ce va crede partenerul despre corpul ei, nu face decat sa strice lucrurile.

8. Vorbesc prea mult

Toata lumea stie ca femeilor le place sa vorbeasca, insa aceasta nu este cea mai buna activitate in pat. Locul conversatiilor nu este in dormitor si niciun barbat nu vrea sa vorbeasca despre copii, lista de cumparaturi sau ce-ai facut tu la birou in timpul partidei de sex. In asemenea momente doar vorbele deocheate sau soaptele dulci sunt bine venite.

Nu rata nici: Sexticheta: 6 greseli pe care ar fi bine sa nu le faci in pat

9. Se opresc din „actiune”

Imaginati-va o femeie care incepe sa faca ceva ce iubitului ei ii place foarte mult, iar el se bucura la maximum de acest tratament, iar – la un moment dat – ea se opreste brusc si fuge in baie. Un astfel de comportament strica toata dispozitia barbatului.

10. Nu au niciodata initiativa

Este un vechi stereotip: barbatii conduc, femeile urmeaza. Chiar daca femeilor le plac barbatii dominanti, asta nu inseamna ca acestia sa domine sexual tot timpul. Barbatilor le plac femeile cu initiativa.

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 noiembrie 2022