De ce-si fac griji barbatii la prima partida de sex. Ce fel de probleme au

14 aprilie 2016,
Vizualizari: 516, 1 azi

Prima partida de sex ridica destul de multe griji atat pentru femei, cat mai cu seama pentru barbati care simt nevoia sa „dovedeasca ce pot” inca de la inceputul relatiei sexuale.

A te cupla cu cineva nou este incitant, pasional, dar si stresant, mai ales pentru barbati. In timp ce femeile adopta adesea strategia „astept sa vad ce zice/face”, barbatii sunt cei care se simt obligati sa actioneze, sa ia initiativa in aproape toate aspectele. Si este perfect valabil si in materie de sex. La prima partida de sex barbatii simt nevoia sa-si demonstreze capacitatile sexuale, motiv pentru care isi fac destul de multe griji.

Iata ce fel de griji isi fac barbatii pentru prima partida de sex!

1. Probleme de igiena

Sa spunem ca, dupa o cina gustoasa, cei doi ajuns intr-un cadru intim ideal pentru sex. La prima partida intrebari precum „Daca-mi miroase gura urat” sau griji precum „Nu pot incepe nimic pana nu ma duc la baie sa ma spal putin” si „Am stat patru ore incaltat, in caldura. Daca-mi miros picioarele” sunt firesti pentru un barbat care vrea sa-si impresioneze noua partenera. Si pana una alta, pe buna dreptate! Unor barbati le miros picioarele chiar daca au avut grija sa se spele temeinic inainte de intalnire, iar dupa ce mananci sushi si tragi doua shot-uri de tequila se prea poate ca nici respiratia sa nu fie tocmai placuta. Astfel ca un drum la toaleta si niste bomboane mentolate chiar ar fi de folos pentru a evita situatii neplacute.

 

2. Marimea conteaza?

Foarte putini sunt barbatii care nu-si fac griji cu privire la marimea penisului lor. „Daca crede ca e prea mic?” sau „Daca i se pare prea mare?” sunt intrebari care pot trece prin mintea ingrijorata a barbatului aflat in pragul primei partide de sex cu noua lui partenera.

Citeste continuarea pe LYLA.RO.

Cuvinte cheie: ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole