Ultimele

De ce femeile introvertite sunt cele mai bune sotii

Relatii & Cuplu » Probleme sex » De ce femeile introvertite sunt cele mai bune sotii

Casatoria cu femeie introvertita sporeste sansele de fericire in relatie pe termen lung, in ciuda preconceptiilor potrivit carora persoanele introvertite sunt mai greu adaptabile din punct de vedere social.

Intre introvertiti si extrovertiti exista o diferenta majora. In timp ce extrovertitul este energizat de un grup mare de oameni, de prezenta altor oameni in jurul lui, introvertitul isi reincarca bateriile de unul singur, in momentele sale de singuratate si resimt un oarecare disconfort social in grupuri mari de oameni. Din perspectiva unei casatorii, insa, femeia introvertita este o sotie mai buna decat femeia extrovertita. Iata de ce!

 

1. Femeia introvertita te asculta cu adevarat

Introvertit nu inseamna neaparat disfunctional din punct de vedere social, lipsit de abilitati de comunicare. Ba dimpotriva! O femeie introvertita acorda mai mare atentie persoanei care-i vorbeste, asculta cu mai multa atentie si se dedica acelei conversatii in totalitate, tocmai pentru ca nu-si lasa distrasa atentia de un numar mare de oameni in jurul ei. Femeia introvertita observa, analizeaza si digera informatiile din exterior inainte de a vorbi, fiind o companie pe care chiar te poti baza, iar acest aspect este absolut necesar pentru o casnicie fericita.

 

2. Femeia introvertita este statornica

O femeie introvertita adora stabilitatea oferita de relatiile exclusive, fiind mult mai putin predispusa la infidelitate tocmai pentru ca, pentru ea, relatia de cuplu este cea care-i asigura impacarea, linistea si caldura necesara pentru a fi fericita, nefiind tentata sa caute „altceva”.

 

3. Femeia introvertita este mai eficienta

Pentru ca nu se simte confortabil in multime, orice activitate in multime o va face cat mai repede posibil, fara sa piarda timpul cu taclale si altele. Astfel ca o sotie introvertita este ideala din punct de vedere al eficientei. Ea nu va pierde ore in sir la cumparaturi, va ajunge acasa repede de la munca pentru ca nu se va opri pe strada sa stea jumatate de ora de vorba cu cine stie ce cunoscut. Femeia introvertita ca sotie este practic un mare castig de timp!

 

Citeste continuarea pe LYLA.RO.

Data articol: 21 ianuarie 2016